Hooligans

76%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
Bilbo Pytlík shodil hřívu a vrhl se do Anglie rozbíjet hlavy fanouškům fotbalových týmu. Samotný námět je velmi dobrý,ale moc toho nedokáže nabídnout. Přece jen to je o bandě hovad co ví i sportu pořádnou tužku. Herci jsou ovšem geniální a tak tomu snímku dodávají nezapomenutelný šmrnc.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Elijah Wood v nevšední roli.. zprvu mi k němu role bijce hooligans West Hamu United neseděla, ale postupem času jsem si zvykl, film nenabízí nic vyjímečného, prostě osudy tvrdého jádra fanoušků anglického fotbalového klubu. Celkem surové a dá se říci ze života, takhle prostě tito fanoušci žijí. Dobrá podívaná.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
Fotbal je ani nezajímá, zajímá je jen bitka před a nebo po zápase a kvůli čemu? Kvůli respektu či z nutnosti vlastního životnímu stylu? Chápu, že člověk rád někam patří, ale tyhle lidi sjednocuje tupost, agresivita. Kvůli vlastní debilitě se klidně navzájem umlátí k smrti. Ve Fight Clubu se muži bili, protože prožívali krizi maskulinity kvůli svým nenaplňujícím životům kancelářských krys. Mělo to hloubku, výpovědní hodnotu a dávalo to smysl. Hooligans jsou ale surové opice, k nimž nemohu cítit nic jiného než antipatii. Technicky je to spíše podprůměr a obsah mě jen sral. Film o hooligans by se mi líbil, pokud by fungoval jako výsměch týhle komunitě.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Hodně sugestivní výlet někam, kam se asi většina normálních smrtelníků nepodívá. Nebýt sladkobolného závěru s ponaučením, který je ke zbytku tak silným kontrastem, že to prostě nelze ignorovat, šel bych klidně na pět.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Pro mě oproti originánímu Hooligans (2004) je mi dílo Lexi Alexandrové filmově trochu bližší.Má lepší herecký obsazení,vztahy mezi postavami,více adrenalinu,emocí a velmi silný konec.Výborně sugestivní dílo,kde nemůže normální smrtelník v reálném světě nahlédnou do kontaktu s těmito lidmy: tu to má přímo na podnose.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7
Málem bych nevěřila, že mě film o fotbalových rvačkách bude tak bavit. Do jisté míry za to může skvělé obsazení – Charlie Hunnam a Elijah Wood jsou dost zajímavá dvojka. Celá pointa mi stále připadá nemorální a vyhrocená, ale když už se s tím člověk sžije, není co dalšího vytýkat. 75 %
rockystar
rockystar
2 860 bodů
10
No... Je vidět, že Elijah není jen hobit. Docela drsný film...je vidět podpis angličanů a to v té syrovosti.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Elijan Wood se v tomto filmu ukazuje jako velice slušný herec. Rvačky nechybí.
psico
psico
1 671 bodů
7.5
Fotbal je jeden z největších fenomené na světě. Mno a když se spojí povaha lidí a její postoj k násilí s tímhle fenomenem nebo dnes by se dalo říct už i náboženstvím, tak si člověk připadá jako ve středověku. Kdy se lidi mlátili hlava nehlava jen aby dokázali, že jejich náboženství je to správné.