Nic než pravda

71%
Nic než pravda

Reportérce z Washingtonu D.C. hrozí vězení za zveřejnění článku, jenž kompromituje americkou vládu a odhaluje identitu tajného agenta CIA . Do města je povolán zvláštní žalobce s jediným úkolem... odhalit a usvědčit zdroj reportérky za velezradu. Ta však svého informátora odmítá prozradit a je uvězněna. Následuje boj za svobodu reportérky pod vedením jejího právníka.



Režie:
Scénář:

hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Tak tohle byla síla. Nenápadné drama s herci, kterým jsem moc nevěřil (Dillon,Beckinsale,Schwimmer) mě vtáhlo do děje už po pár minutách a nutilo příběh novinářky Rachel sledovat s napětím až do konce. Vysvětlení na konci filmu mě docela překvapilo, ale zároveň krásně do filmu zapadlo. Víc takových filmů. 90%
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Hodně zajímavý přehlédnutý film, ve kterém exceluje Kate Beckinsale a Matt Dillon dělá čest svým záporákům. No s tajnými službami se zkrátka nezahrává. tenhle film je hra nervů, která prostě ani jinak dopadnout nemůže a finále je bezvadné. Příjemné překvapení.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Člověk by si měl stát za svým. Maminky nám to sice vtloukají do hlavy již odmala, ale teprve po boku věrné a urputné reportérky Kate Beckinsale máme možnost odkrýt pravý význam téhle prosté věty. Poctivé soudní drama, které svým průběhem možná nijak neohromí a nezůstane v paměti, ale díky výborným hercům se na něj krásně kouká a zásluhou perfektně vymyšlené pointy natolik překvapí, že na něj zaručeně nezapomeneme. A Kate to navíc náramně sluší. :-)

Dodatečné informace

Původní název:
Nothing But the Truth (více)
  • USA Nic než pravda
  • USA Nothing But the Truth
Země původu:
USA
Rozpočet:
11,5 mil. USD
Tržby:
0,41 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění