Bridget Jonesová - S rozumem v koncích

67%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
Druhý díl mnení úplná katastrofa, ale je to prostě dvakrát vyluhovaný pytlík čaje, který už nemá takovou sílu. Film je postaven stejně, jako první díl.. Prostě opakovaný vtip už není vtipem a platí to u i u filmů. Podívat se na to dá, ale jednou a dost.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Ze sympatické boubelky je podivně arogantní nemehlo, co se chová tak stupidně, až to bere dech. Většina toho, co se mi líbilo na jedničce, tenhle film jako by nechápal.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Není to už taková bomba jako první díl a osobně se taky asi budu vracet k první Bridget mnohem častěji...ale pořád to je docela nadprůměrná romantika. Takových v dnešní době moc nevzniká. 70%
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
6.5
Celkem škoda, že se nepodařilo udržet stejnou kvalitu, i když k tomu nechybělo moc. Jen v tom trochu koluje slabší scénář a daleko méně hlášek a vtipných scén (jakmile ale některé přijdou, jsou dobré). Naštěstí herecké obsazení zůstalo nepozměněno a vy se tak máte kde chytit. Jen to je v půli cesty k dokonalosti prvního dílu.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Jednička byla skvělá, ale tohle už je trapné. Je sice pravda, že Bridget se do trapných situací dostávala i v prním díle a je to taková ztřeštěná nána, ale v jedičce to bylo aspoň trochu lidské, uvěřitelné a nedělala ze sebe takovou krávu a působila jako inteligentní nemehlo, které nemůže sehnat chlapa, ale ve dvojce jako by šla proti sobě a začala se chovat jako úplná kráva pitomá, a ty situace do kterých se dostávala byly opravdu, ale opravdu trapně trapné například v tom vězení, nebo že údajně podezřívaná milenka jejího přítele je ve skutečnosti lezba a šílí po Bridget. Tak nějak to drží nad vodou Renée Zellweger, která je v této roli bez debat dokonalá a geniální. Dále i ten Firth jako obvykle v pohodě a Grnat atky i když mi připadne, že je zde spíš do počtu a navíc a možná i trošku zbytečnej. Na závěr to zachránila asi opakovaná bitka mezi Grantem a Firthem, která byla opět výborná a snad poslední půl hodinka.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Bohužel, Bridget je za mě krávovina velkého Britského kalibru.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7.5
Pokračování Bridget Jones. Skvělý film, kterému neubylo ani trochu vtipu, romantiky i typických trapných chvil života.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Je to stejné jako první díl. Výjimkou je akorát prostředí, ve kterém se děj odehrává. Ale nakonec Bridget a Mark jsou na konci spolu. A za mne je to určitě povedený romantický film. :)
Kuca25
2 132 bodů
6
I když dávám stejně hvězdiček jako u prvního dílu, tak je v tom velký rozdíl. Jednička byla opravdu těsně pod čtyři a dvojka je za horší tři. Renée Zellweger mi je opět sympatická, ale přišla mi ještě ošklivější než dříve. Děj snímku už není tolik záživný a ohromně předvídatelný. Při každé scéně jsem tak na 80% dokázal říct k čemu povede a to mě vždy mrzí. Zároveň se přidalo více grotestkních momentů a u těch se zasměju jen málo kdy. To musí mít herec v sobě. A bohužel v tom Renée není žádnou špičkou a tak jsem akorát vždy čekal až ty její trampoty skončí. Mnohem radši jsem měl pokud něco provedla svou mluvou. Větší prostor dostává Colin Firth zatímco já bych mnohem raději viděl Hugh Granta. Na závěr však musím říct že žádné utrpení to nebylo a britský podtón to vyvažuje. Doufám však, že třetí díl mě uchvátí a nezahrne pro mě tuto sérii do průměrnosti
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Sice trošku pokulhává za jedničkou ale taky dobrý.