Zábavný park

63%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
I komedie o cestě za prvním zásunem může být inteligentní a zároveň zábavná. Stejně jako letní brigáda v zábavním parku, kde pracují skoro samí šílenci a velí jim skvělý Bill Hader (scéna s basebalkou patří mezi nezapomenutelné)...7/10
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Neříkám, že jsem se nebavil, tato komedie má bezesporu solidní scénář a vyhla se klasickým nechutnostem, které jsou poznávacím znakem takovýchto komedií, ale tato komedie, mi místy přišla nudná, romantická linie taktéž. Plusem jsou interiéry zábavního lunaparku, solidní dobová hudba a herecké výkony. Jinak jsem se spíše nudil, protože těch vtipných momentů tam mnoho není. Mít to o dvacet minut méně, tak dám hodnocení i vyšší, ale já se vážně spíše více nudil než bavil.
Vanessa
126 bodů
6
Ze začátku je to hláška za hláškou, vtipnou scénu střídá další vtipná scéna. A pak přijdou vztahy. A s filmem to jde z kopce. Druhá polovina se nese ve vážnějším duchu a k postavám, který jsou samy o sobě dost podivného vzezření a celou dobu působí komicky, to úplně nesedí. Škoda, že si snímek neudržel tempo a cca poslední půl hoďky se dost táhlo a já odpočítávala minuty a čekala na konec. Zklamání to však není, je to celkem fajn snímek doplněný o skvělou hudbu... jen ta stopáž klidně mohla být kratší, filmu by to neublížilo. :)