27 šatů

61%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Psisko59
Psisko59
32 827 bodů
7
Docela zajímavý vhled do amerických svatebních tradic: za družičku si nevěsta nevolí svou nejlepší kamarádku, ale tu nejobětavější chudinku, která je ochotná zařizovat, běhat, hlídat, shánět, ... A pak se najednou stane, že té ubožačce (která vypadá lépe než většina těch za její pomoci vyvdaných kamarádek) visí ve skříni sedmadvacatery šaty a v šíleném úprku na radnici se ji snaží předběhnout i její vlastní mladší sestra, která navíc užene chlapíka, který se věčné drůžičce jeví jako ideální manžel - tak to je už opravdu moc! Nejvyšší čas, aby přijel princ na bílém koni - vlastně ve žlutém taxíku! Poněkud křečovitý boj o (konečně!) bílé šaty se závojem působí v naší sekulární společnosti preferující nesezdaná soužití trochu krkolomně, ale je to celkem zábava a vidět se to dá - ovšem nikoliv ve společnosti vdavekchtivé přítelkyně :-)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Romantický film, který rozhodně není pro mužskou část diváků, neboť takovýto příběh plného svatebních radovánek, sentimentu a ponurého štěstí nikdy nemohou pochopit. Ona ta zápletka děje už hovoří sama za sebe a tak byť je příběh plný realistického klišé a jiných růžových podivností, jedná se o zábavu zcela přirozenou dle zavedené šablony pomalu se rozvíjejícího vztahu, který náhle dostane trhliny, aby nakonec stejně skončil, jak jinak, svatbou. Usměvavé tváře, sem tam slzy, ale happy end je jasný a daný. Romantická pohádka ryze pro dámské publikum jak dělaná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Katherine Heighl. Ten film prostě stojí a padá na ní. Ale boužel ani ona nedokáže zakrýt ten děravý scénář, který by za poloviční honorář dokázal spíchnout určitě i někdo tady na csfd.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Jane se většinu dospělého života baví tím, že zařizuje a účastní se svateb svých kamarádek v nejšílenějších modelech družičkovských šatů. Podobně obětavě se starala i o mladší sestru, jenže ta pak zničila svatební šaty jejich zemřelé matky v pokusu přešít je na své vlastní a vzít si v nich Janeina milovaného šéfa. A to Jane pěkně naprdlo. Stejně jako novinář, který o její družičkovské úchylce nechtěně napsal článek do novin, říkám nechtěně, protože on se do ní samozřejmě zamiloval a ten článek nakonec vůbec vyjít neměl a ona pak byla hrozně naštvaná a pak se zase smířili, prostě šíleně předvídatelný příběh, na kterém je nicméně zajímavý ten náhled do monstrózního byznysu spojeného s pořádáním svateb, který by každou normální ženskou od účasti na podobném tyjátru odradil, přesto je jich ale pořád většina, které po tom slintají už od dětských střevíčků;-)
harry456
harry456
2 437 bodů
5.5
Celkem zábava.
petas.sl
234 bodů
5
Slabší romkom.
DDOS
DDOS
18 bodů
7.5
Romantický film, který rozhodně není pro mužskou část diváků, neboť takovýto příběh plného svatebních radovánek, sentimentu a ponurého štěstí nikdy nemohou pochopit. Ona ta zápletka děje už hovoří sama za sebe a tak byť je příběh plný realistického klišé a jiných růžových podivností, jedná se o zábavu zcela přirozenou dle zavedené šablony pomalu se rozvíjejícího vztahu, který náhle dostane trhliny, aby nakonec stejně skončil, jak jinak, svatbou. Usměvavé tváře, sem tam slzy, ale happy end je jasný a daný. Romantická pohádka ryze pro dámské publikum jako dělaná.