Noc v muzeu 2

58%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
5
K tomuto snímku by se hodila hláška,kterou jsem nedávno četl. PO HOSTINĚ SE VŽDY DOSTAVÍ SRAČKA. Vím,sice dvojka není extra špatná,ale po velmi vydařeném prvním díle je ten pokles kvality až příliš citelný, Herci jsou opět dobří,ale příběh už není tak zajímavý a humorných situací,také ubylo. Navíc ty co zbyly nestojí ani za řeč. Průměr - 50%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ne tak vtipné jak jednička - což se ale dalo čekat...Přibylo pár nudných dialogů a některé vedlejší postavy, které mi přišly celkem zbytečné (Napoleon, Capone), na druhou stranu se tu objevuje neskutečně sladká Amy Adams, která si skoro každou scénu krade pro sebe :) 60%
Fingon
16 886 bodů
6
Kupodivu docela zábavná věc, která sice na jednu stranu není nijak myšlenkově na výši, na straně druhé se točí kolem obrovského kvanta drobností, které řadový divák (Čech, Evropan, člověk, který nemá potuchy o umění) vůbec nezachytí a tedy ani nedocení.
lamps
lamps
15 150 bodů
4.5
Chvílemi až bolestivě špatné. Vše, co zdobilo vydařenou jedničku, je buď nadobro pryč (jak moc mi scházel seriózní a "normální" záporák Dick Van Dyke), nebo zkažené neúnosným opakováním a stupidním fraškovitým scénářem, který musí připadat hloupý snad i malým dětem. Dvě hvězdy dávám jen z dobré vůle, a to primárně za Stillera, Wilsona a pohlednou Amy Adams..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Pěkné skloubení příběhu s různými postavami z rozdílných "ročníků". Zábavné, nevtíravé i dobře koukatelné. Líbilo se mi to.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Druhý díl. Úspěšné pokračování prvního dílu. Seznámíme se v něk s dalšími historickými postavami. Spolu s Benem Stillerem opět zažijeme spousty zábavy. Tentokrát v muzeu Smithsonian ve Washingtonu. Nové postavy, nová dobrodružství, návrat Bena Stillera jako nočního hlídače v muzeu, kde exponáty po západu slunce ožívají.
  • Ben Stiller
  • triky
  • zábava
  • historie
Krupe
Krupe
2 257 bodů
3.5
Obrovské zklamání po jedničce, kromě pár triků ( doslova pár ), nic, co by stálo za shlédnutí. To co se nejvíc vytratilo, je humor. Bohužel.
Cortyx
1 571 bodů
8
zajimave pokracovani uspesnejsi jednicky,ktera svou originalitou u me vytezi (dvojka jiz jen tezi na napadu ) jinak libivy detsky film . A nejlepsi scena : Amorci :D
Medúska
Medúska
947 bodů
6.5
Po jedničce trochu zklamání. Nějak se vytratilo to tajemství a ta jiskra, která tu byla. Ale za shlédnutí to stojí.