Zmizení

65%
Zmizení
Zmizení

Brendan Frye (Joseph Gordon-Levitt) miluje svou dívku Emily (Emilie de Ravin), ta je však už tři měsíce neznámo kde. Když se mu konečně po telefonu ozve, má vyděšený hlas a žádá ho o pomoc. Brendan ji najde, ale už mrtvou. S pomocí svého jediného kamaráda Braina je odhodlán zjistit kdo ji zabil a proč. Pátrání ho zavádí do temného a nebezpečného prostředí zločineckého gangu a umožní mu odkrýt tvrdou pravdu o sobě samotném, Emily a těch, kteří jsou zodpovědní za její smrt.




Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
V tomto filmu nevidím nic, co by si zasloužilo vyšší hodnocení.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
9
Trochu jinak natocena detektivka, ktera zajimave zacala, ale nakonec padla do prumeru. Tak jsem si to pustil s odtupem času a musím říct, že jsem musel těžce přidat na hodnocení. Tentokrát mi vůbec nepřipadlo, že to padá dolů, ale drželo si to sebou nastavenou laťku od začátku do konce. Asi jsem se tehdy nedíval sám...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Prej středoškolský NOIR detektivka? No možná to detektivka byla, ale žánr "Noir" si představuji trochu jinak. Film není vyloženě špatný, zápletku má slušnou, ale ta forma je horší a pro mě naprosto unavná. Film je zkrátka špatně natočen, zahrán, režie i kamera přímo nijaké. Naprosto ničím mě to nedokázalo udržet u obrazovky, v půlce filmu jsem už dělal něco jiného a jen poslouchal, ke konci mě to dokázalo vrátit zpět k obrazovce, ale i tak celkově a po dlouhém rozmýšlení dávám jednu hvězdu, ikdyž obsahově film byl bohatý, ta forma a styl natočení mě naprsoto odradilo a zhnusilo.


Dodatečné informace

Původní název:
Brick (více)
  • USA Zmizení
  • USA Brick
  • USA A Ponta de um Crime
  • USA Brick - À la recherche d'Emily
  • USA Brick - Dose mortale
  • USA Eglima sto kolegio
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,48 mil. USD
Tržby:
3,92 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch