Moucha II

50%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6
Rozhodně to není tak skvělé dílko, jako první Moucha, ale stále si snímek zachovává děsivou atmosféru, divák čeká, co se z nástupce prvního mušího člověka vyvine. Scénář je ale vyloženě slabý a závěr jen podtrhne jeho průměrnost. I přesto ve mě film zanechal nadprůměrný dojem. 55%.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Né už tak populární jako předchůdce jehož kvalit zdaleka nedosahuje.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
4
Když si vzpomenete na první Mouchu, tak se vám určitě vybaví skvělé masky. Ty díkybohu jsme o ně nepřišli. Přestože druhý díl nedosahuje kvalitám prvního, tak se stále jedná o docela dobrej film. Film se sice nedá v žádném případě považovat za horor ještě méně než jednička a důraz na přeměnu je také slabší, stejně jako na atmosféru. STále se jedná o dobrý film - lepší 2 hvězdy.
squirrelpool
squirrelpool
7 016 bodů
5
Cronenbergova Moucha je prostě pojem. Vynikající masky, ale i příběh a proměna Jeffa Goldbluma v pana Masaře, páni. Sice nepatří mezi mé oblíbené filmy, ale je to vážně zážitek, který se tentokrát rozhodně neopakoval. Nebýt jedničky tak by to bylo slušné béčko, ale takhle to dělá prvnímu dílu ostudu. Trochu mi to připomíná Terminátora - výborný film s převratným vynálezem. Ve dvojce se ho někdo zcela logicky snaží využít. Rozdíl je v tom, že tohle byl průser. Já mám vážně rád šťastné konce, ale tohle bylo opravdu blbý.
kedl
kedl
6 380 bodů
3.5
Odpornej sliz.
miza
miza
2 336 bodů
3
Jó proti prvnímu dílu naprostý propadák.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
0
Každý musí platit účty.I tvůrci mouchy.Proto druhý díl dopadl tak jak dopadl.0%
brbla666
brbla666
1 534 bodů
7.5
mohlo bejt lepší.