Pochyby

72%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Zajímavý komorní film s mnoha skvělými hereckými výkony. Bohužel děj je dost zvláštním způsobem až moc realistický. Pokud čekáte nějaké drama s vypjatými okamžiky, tak budete možná zklamaní - hlavní hrdince se, dalo by se říct, podaří vše, co chce, a to na první pokus a bez sebemenších překážek. To nic nemění na skvělých hereckých výkonech a zajímavé atmosféře, která to drží pohromadě. Slabší čtyři hvězdy.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Herecký koncert? Ale kdeže....Možná tak v podání P.S. Hoffmana. Neuvěřitelná dialogová nuda. Místo stopáže 100 minut mohla být klidně polovina a člověk by o nic zásadního nepřišel. Celý film je vlastně postaven na cca 4-5 několikaminutových rozhovorech "face to face", které navíc vůbec nemají šťávu. A oscarové nominace za ženské herecké výkony ve VR už vůbec nechápu....4/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Pochyby jsou na tak vážné téma překvapivě zábavným filmem, ve filmu je odlehčující humor a při sledování se nedostavuje pocit nepatřičnosti nebo snad přílišné bagatelizace. Pokud na tento film narazíte, tak si ho určitě nenechte ujít.
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Já teda nevím. Od příběhu vyznamenaného Pulitzerem bych čekal trochu víc než jen ohranou církevní písničku s podivně poslepovanými motivačními políčky, které drží pohromadě primárně všichni vynikající herci. Dialogy jsou poměrně slušné a titulní poselství působí v silně nedořečeném a interpretačně otevřeném rámci docela intenzivně, ale to jsou jen povrchní fígle dobrého spisovatele, který ale neumí pracovat s filmovým vyjadřováním a vedením pozornosti. Tohle mělo být mnohem silnější a méně vyumělkované.
kubas369
4 086 bodů
6
Zavažné téma, zajimavé prostředí a herecký koncert tří charistmatyckých postav bohužel pojatý tak hrozně neosobně a nevýrazně až je to k pláči. Z pana Shanleyho by nebyl zrovna dobrý kněz protože nedokáže diváka chytit za srdce nebo pohladit po duši což je zrovna u tohohle příběhu docela problém.