Lupiči paní domácí

65%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Lupiči paní domácí nejsou vyložený průšvih,ale když vezmete v potaz kdo sedí na režisérských židlích a kdo se ve filmu objevil před kamerou,tak je jasné,že o úspěchu se tady taky mluvit nemůže. Takový nedotažený mišmaš žánrů,který postrádá větší péči.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Dost jsem se těchhle Coenů bál, protože takové Bratříčku, kde jsi mě vůbec nezaujalo a čekal jsem, že tohle bude ještě o stupeň níž. Místo toho ale musím uznat, že si i na své poměry překvapivě uvolněnou komedii střihli na výbornou. Teda ne na výbornou oproti jejich nejlepším kouskům, ale rozhodně oproti jiným uvolněným komediím. A oslizlý Hanks je rozhodně obsazen velmi dobře.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jako kdyby ten scénář psali Coenovci v hospodě s Wayansema. Chvílemi chytré, chvílemi hodně laciné a ve výsledku prostě nuda. Body možná ubírá i ten dabing, protože někdy to Marlonovo vřískání trhalo uši.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5
Dobře míněný průšvih. Mám rád snad všechny lidi, co ten film dělali, ale tím se nedá odpustit, že totálně zprznili dobrou černou komedii a natočili průměrný paskvil, který už podruhé vidět nechci. Jeden z největších přešlapů bratrů Coenů.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Od filmů s Tomem Hanksem vždy očekávám vysoce kvalitní podívanou, ovšem tato komedie se zrovna dvakrát nepovedla. Pani domácí tu sice představuje přesně to na první pohled nenápadné "nebezpečí", jak jsem od ní očekával a pokusy o její likvidaci mě dokázali pobavit, ovšem humor mi tady jinak moc neseděl. Ve scénáři je sice obsažena pointa o velkolepé loupeži, která ale naprosto postrádá nápad a originalitu a ona velkolepost určitě není na místě. Abych ale jen nekritizoval, Lupiči paní domácí je ideální snímek pro odreagování a odpočinek s několika povedenými vtipy, u kterého nemusíte a vlastně ani nesmíte moc přemýšlet. Navíc Tom Hanks hraje jako vždy skvěle a pozvedá úroveň celé podívané o něco výše
kedl
kedl
6 380 bodů
6
Skupina expertů? Leda ve snu, spíš se jedná o partu, tak trochu zvláštních lidí, které spojuje to, že každý má svoji "úchylku nebo, jak to nazvat" na kterou doplatí, způsobem připomínající "smrťáky " z Nezvratného osudu. Čistý průměr.
kubas369
4 086 bodů
8
Nečekaně vtipná záležitost.
sugi
752 bodů
5
… možná jsem očekával od této "komedie" hodně , jelikož je tu Tom Hanks ...