RoboCop 3

39%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Když vezmu v potaz,že se jedná už o třetí pokračování,tak kvalita není tak mizerná jak bych čekal. Snímek je solidní béčko s fajn herci a dobrou akci. Nechybí ani pořádně drsňácké hlášky,které si dokážu vybavit i 24 let po uvedení snímku. Prostě pohodová oddechovka,která se nesnaží být ničím víc než zábavným béčkem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
4
Robocop po třetí a šlápnutí vedle. Námět by sice nebyl k zahozaní, ale tolik děr a patosu pohromadě v jednom filmu se vskutku jen tak nevidí. Máme tu určitou novinku a tím je z Japonska vyslaný něco jako Roboninja k likvidaci Robocopa. Prostor nemá takřka žádný, ale ke střetu dojde. Robocop vs. Ninja je však nejzoufalejší scéna, jaká je kdy v takovémto žánru k vidění. A dalo by se pokračovat dál. Spousta událostí nemá smysl, ani dějově nějaký potenciál. Celkově snímek vypadá, jakoby byl natočen na přelomu 70. a 80. let. Ano, taková je výprava, což je s ohledem na předchozí filmy vskutku pořádný sešup. Snaha se sice cení, ale tohle opravdu ne. A druhá novinka. Robocop už umí i létat. Samozřejmě za pomoci nového zařízení. Není to nic nového pod sluncem, neboť v komiksu to dělá také, ale v tomto filmu to vypadá neuvěřitelně, bohapustě a směšně. Na snímku je vidět daleko menší rozpočet a je to setsakramentsky znát. Vizuální efekty, na svou dobu technické, jsou nepovedené. Nebýt předchozích prvních dvou dílů, dal by se snímek hodnotit krapet lépe, ale nastavená laťka je zkrátka nastavená laťka a tak takovýhle pád se zkrátka neodpouští. Záměr natočit Robocopa k získání ratingu PG-13 je spíše urážka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Atmosférou slabší díl. Málo místa pro akčnější scénky a co je to za blbost s létajícím robem?
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
[opatovne pozretie] i po tolkych rokoch je to stale hrozne sklamanie (prvy raz som to videl v letnom kine). trojka nema nic spolocne so stylom dvoch predchadzajucich filmov (relativne nizky rozpocet je dost vidiet na papundeklovych kulisach), vsetko je pg13, skoro ziadna krv a zaporaci su totalne nevyrazny. navyse sa to chce zapacit najmensim capartom tak to ma mladu hackerku. este stastie ze sa tam najde par hlasok ale to je asi tak vsetko pozitvine co sa da na tejto tretej casti najst......... takto skončil môj oblúbený hrdina? ako totálny blb, ktorý už nie je nelútostný zastáca zákona, ale úplny blbeček. ľudí ktorí takto poničili všetko čo verhoeven s jednotkou stvoril by som nechal zavrieť na doživotie!!!
saboter
saboter
3 564 bodů
5
Celkem divné nezáživné a naprosto hloupé pokračování dřív tak dobrého kultu.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
5
Bohužel už pouze průměrný akční film s Robocopem.
Blueknight
376 bodů
4
Příspěvek obsahuje spoiler!