RoboCop 3

39%
RoboCop 3
V Detroitu budoucnosti ještě stále nezavládl klid. Společnost Omni Consumer Products (OCP) stále usiluje o splnění svého snu - o vybudování velkoměsta "Delta City". V cestě jim ale stojí bezdomovci a tlupy mladých "Splatterpunků", kteří obývají oblast, kde má nové město stát. OCP se rozhodne pro radikální řešení situace. Naverbuje ozbrojená komanda žoldáků z amazonské války, aby oblast vyklidila. A tak na území Splatterpunků a bezdomovců vjedou obrněná vozidla, jejichž po zuby ozbrojené posádky násilím odvážejí zdejší usedlíky do "rehabilitačních center" a likvidují ty, kteří se nechtějí podřídit. V ulicích Detriotu vypukne regulérní válka. Zdá se, že společnost OCP dosáhne svého cíle. Ale pak se objeví překážka, kterou kdysi stvořila sama OCP... RoboCop! Mechanický policista s lidským mozkem si vzpomene na to, že byl kdysi člověkem, a připojí se ke vzbouřencům, vedených autoritativní Berou, aby pomohl chránit jejich domovy. Za pomoci geniální desetileté Nikko, odbornice na počítače, musí RoboCop bojovat nejen proti žoldákům a společnosti OCP, ale také proti policii. Jediným jeho kolegou, který je ochoten mu pomoci, je jeho stará přítelkyně, policistka Lewisová.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3
Když vezmu v potaz,že se jedná už o třetí pokračování,tak kvalita není tak mizerná jak bych čekal. Snímek je solidní béčko s fajn herci a dobrou akci. Nechybí ani pořádně drsňácké hlášky,které si dokážu vybavit i 24 let po uvedení snímku. Prostě pohodová oddechovka,která se nesnaží být ničím víc než zábavným béčkem.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
4
Robocop po třetí a šlápnutí vedle. Námět by sice nebyl k zahozaní, ale tolik děr a patosu pohromadě v jednom filmu se vskutku jen tak nevidí. Máme tu určitou novinku a tím je z Japonska vyslaný něco jako Roboninja k likvidaci Robocopa. Prostor nemá takřka žádný, ale ke střetu dojde. Robocop vs. Ninja je však nejzoufalejší scéna, jaká je kdy v takovémto žánru k vidění. A dalo by se pokračovat dál. Spousta událostí nemá smysl, ani dějově nějaký potenciál. Celkově snímek vypadá, jakoby byl natočen na přelomu 70. a 80. let. Ano, taková je výprava, což je s ohledem na předchozí filmy vskutku pořádný sešup. Snaha se sice cení, ale tohle opravdu ne. A druhá novinka. Robocop už umí i létat. Samozřejmě za pomoci nového zařízení. Není to nic nového pod sluncem, neboť v komiksu to dělá také, ale v tomto filmu to vypadá neuvěřitelně, bohapustě a směšně. Na snímku je vidět daleko menší rozpočet a je to setsakramentsky znát. Vizuální efekty, na svou dobu technické, jsou nepovedené. Nebýt předchozích prvních dvou dílů, dal by se snímek hodnotit krapet lépe, ale nastavená laťka je zkrátka nastavená laťka a tak takovýhle pád se zkrátka neodpouští. Záměr natočit Robocopa k získání ratingu PG-13 je spíše urážka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Atmosférou slabší díl. Málo místa pro akčnější scénky a co je to za blbost s létajícím robem?

Dodatečné informace

Původní název:
RoboCop 3 (více)
  • USA RoboCop 3
  • USA Robotzsaru 3.
Premiéra v ČR:
2. 3. 2024
Distributor:
HBO Max
Země původu:
USA
Rozpočet:
22 mil. USD
Tržby:
10,7 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
RoboCop 3 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce RoboCop 3


Podobné


Powered byJustWatch