Fantomas kontra Scotland Yard

78%
Fantomas kontra Scotland Yard
Fantomas vymyslel další pekelný kousek: nejbohatším lidem světa dá na vybranou - buď život, nebo tzv. daň z práva na život. Všichni ohrožení boháči se sejdou ve Skotsku, v přepychovém zámku lorda MacRashleye. Nechybí ani novinář Fandor, jeho snoubenka Helena a komisař Juve se svým pomocníkem. Nikdo však netuší, že na zámku je i Fantomas, který díky svému přestrojení a umění ve zhotovování dokonalých masek se stane dokonce samotným lorde Rashleyem. Snaží se získat diamanty v ceně miliónu dolarů, ale v patách má Fandora s Helenou a komisaře Juvea s celou jeho suitou.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Stačí mi si jenom vzpomenou na tento díl a začnu se smát. Louis De Funés je opět geniální a scéna s oběšencem,nebo pojízdnou postelí patří rozhodně k tomu nejlepšímu. Smál jsem se od začátku do konce a to se mi u dnešních komedii mnohdy ani z půlky nepodaří.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Třikrát a dost, to platí i o této minisérii a je asi dobře, že nevznikl další Fantomas. Kvalitativní sešup je znatelný, málo akce, Fantomas má až příliš jednoduchý plán, navíc dosti nedotažený a nedovysvětlený. Humoru se tentokrát zhostil pouze Luis de Funés, který dostal nejvíce prostoru. Už jen dobré.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8
Fantomas je fantomas a Funès je Funès. Není dál co dodávat.

Dodatečné informace

Původní název:
Fantômas contre Scotland Yard (více)
  • Francie Fantomas kontra Scotland Yard
  • Francie Fantômas contre Scotland Yard
  • Francie Den fantastiske Fantomas
  • Francie Fantomas contra Scotland Yard
  • Francie Fantomas contro Scotland Yard
  • Francie Fantomas protiv Skotland-Yarda
  • Francie O fantomas enantion tis Scotland Yard
Země původu:
Francie, Itálie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Fantomas kontra Scotland Yard


Podobné