Bolt - pes pro každý případ

71%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
7
Nejsympatičtější animovaný hafan za poslední léta. Bolt je spíše podívanou pro dětské publikum,ale díky ďábelskému křečkovi,nebo holubům dokáže snímek pobavit i starší diváky. Animace není tak vymazlená jako u Pixar,ale přesto všechno si Bolt lehce dokáže získat sympatie.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
8
Bolta jsem podceňoval, což byla chyba. Je sice pravda, že koncept je naprosto opotřebovaný, morální poučení očividné a celkově se z příběhu nic nového nedozvíte, ale já osobně si ho užil snad i víc než takové Vzhůru do oblak či Wall-eho. Nehraje si totiž navíc než je a dává nám jen a jen devadesát minut příjemné a nenáročné zábavy plné příjemných vtipů a hrdinů. Je to perfektní film na večer pro každého. A když ho tak berete, nemůže zklamat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kdysi napoprvé byl Bolt docela dobrý, ale v současném měřítku s konkurencí "dospělejších" animáků, už tenhle Blesk do cíle dokulhává. Křeček je ovšem pořád dělo.
Fingon
16 886 bodů
8
Disneymu se to konečně podařilo, Bolt je první jeho opravdu povedený 3D animák a po pěti až sedmi letech i jeho první povedený animák vůbec. Našlapaný začátek je neskutečně zábavný a konec, i když předvídatelný až běda, mě zase jednou docela dostal... nebýt toho malinko slabšího prostředku, bylo by to za mě i pět. U mně letos vyhrává Wall-I, ale Bolt je pořád daleko lepší než Madagaskar 2.
Had
Had
12 338 bodů
9
Takhle si představuji film pro předškoláky, u kterého se pobaví rodiče i prarodiče (kterým možná ukápne i slza). Roztomilý příběh, poučení (ne všechno, co nám předkládají, je realita), překonané nebezpečí i šťastný konec. Ale potom toho naléhání - mami, tati, já chci taky svýho pejska, kterej by mě měl tak ráááááád ...
  • cynická kočka, superkřeček Rhino-Bivoj
  • vynikající ústřední melodie (Barking At the Moon - nazpívala Jenny Lewis)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Detailní a velice dobře propracovaný ale hlavně zábavný a chvílemi i dojemný animovaný film. Není co vytknout.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Naposledy som tento film videl v roku 2010 takže ho nemôžem poriadne subjektívne ohodnotiť ,ale pamätám si ,že sa mi to páčilo. Veď komu by sa nepáčil film o superpsovi ,ktorý je super len na filmovom plátne?
Milandob
Milandob
8 900 bodů
6
zatial vsetky novsie disneyovky co som videl su co sa tyka animancie neskutocne krasne a prepracovane (bolt je tak zlaty ze ma zena hned zacala otravovat aby sem si kupili psa), ale co sa tyka pribehu a vtipnosti tak su na tom zle nedobre. od bolta som ocakaval ze bude napchany mnozstvom vtipov a humoru ale ten film je nuda! jedine vtipne postavy mi prisli holuby (skvele animovane a hlavne maju dobre hlasky) a maniakalny skrecok rhino, ostatne su tam aby mali nejake moralne posolstvo alebo iba nudia... oproti pixarovkach tomu chyba nieco co by chytlo za srdce i starsich divakov, takto to je len jednhubka pre divakov ktory maju viac ako 8 rokov...
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Nejsympatičtější animovaný hafan. Ever. A nejšílenější křeček uzavřený v kouli, kterého kdy filmové plátno poznalo. Parádní animák, který michá všechny osvědčené žánrové ingredience poslední dekády a obléká je do rodinně-akčního hávu, který má větší styl a koule než drtivá většina hrané hollywoodské produkce. Samozřejmě přináší i překvapivé poučení, že pes je nejlepší přítel člověka, ale výjimečně v tom není ani špetka patosu - místo cicmání a slzopudných výjevů pro děti se Bolt hrdě vrhá do plamenů, kde si za city nic nekoupíte. U Disneyho trefili do černého.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
7.5
Tenhle animák se podle mě docela povedl a i dítko udržel v bdělém stavu. Vtipný nápad se psem, kterému celý život namlouvají pro účely natáčení filmu, že je superpes, a on pak v realitě zjistí, že žádné jeho schopnosti vlastně neexistují. A dobře vymyšlení kamarádi - kočka, které se do ničeho moc nechce, a křeček v kouli, který se naopak hrne do všeho. A dlouhá cesta za milovanou paničkou Penny.