Scanners

65%
Scanners
Telepat Cameron Vale (Stephen Lack) je odchycen neznámými muži v nákupním centru. Probouzí se ve výzkumném středisku společnosti ConSec., kde se ho ujme doktor Paul Ruth (McGoohan). Ruth Camerona seznámí s existencí tzv. „scanners“, lidí obdařených mimořádnými psychickými schopnostmi, které jim v krajním případě umožňují i zabití jiné osoby. Cameron je jakožto jeden z nich vyslán vypátrat vůdce zločinného spolčení „scannerů“, mimořádně nebezpečného Darryla Revoka (Ironside).



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Pár vypjatých scén a skvělý námět jsou dost na film "normálního" filmaře, ale nějak tak si nejsem jistý, jestli by mi to mělo stačit u Cronenberga.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Dva muži sedí vedle sebe, zatímco jednomu se na tváří rozlévá škodolibý úsměv, druh se nervózně kroutí a pak mu vybuchne hlava. Jeden z nejoriginálnějších filmů nejen své doby a ukázka toho, že Cronenberg je mistrovský vypravěč. Výborné scény a scénář vycházející z aktuálních trendů v brakové literatuře. Pecka.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Masky ujdou, triky by taky nebyly k zahození, jen mi zde chybí více ''Scanners'' likvidací lidí a trocha té krve. Jinak docela dobrý film.

Dodatečné informace

Původní název:
Kontrolori (více)
  • Kanada Scanners
  • Kanada Kontrolori
  • Kanada Scanners - Ihre Gedanken können töten
  • Kanada Scanners: Su solo pensamiento podía matar
  • Kanada Telekinesis
Země původu:
Kanada
Čeština:
Scanners je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Scanners


Powered byJustWatch