Znovu 17

64%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Vděčné téma, stejně jako cestování časem a měnění si s někým podobu. Tady to odtáhl skoro celé Efron sám a asi to pro většinu v té době musel být slušný šok, jak skvěle se s tím popasoval.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Přiměřená komedie s prvky, které jsem už někde viděl. Takže nic překvapivého.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Příjemná komedie, která ovšem jen naruby kopíruje "Velký" s T. Hanksem. Pár vtipných momentů zde bylo, ale mnoho jich nebylo. Herecké obsazení je slušné, řekl bych, že z toho Efrona něco bude, Perry je zábavnej ve všem v čem se objeví a překvapil mě Lennon, kterej se staral o nejvtipnější situace. Jinak jde spíše o průměrnou komedii, která sice pobaví, ale rychle zapomenete.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Praštěná komedie, kdy se čirou náhodou z dospěláka stane znovu 17ti letý kluk. Tak jak praštěně to zní, tak stejně to i působí, ale přitom to i funguje, až je šílený že to říkám, ale fakt to funguje a bavil jsem se. Nic méně znova na tento film koukat nejspíš nebudu.
kubas369
4 086 bodů
8
Kupodivu docela dobrý takže proč nedat čtyři hvězdičky! Na pohodu.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
6
Filmy zo školského prostredia nepatria medzi moje obľúbené, ale keďže tam hrá Matthew, tak som si ho pozrela. Zac ma moc neoslnil (ani vizážovo, ani herecky), ale ako príjemná oddychovka pri nedeľnom čaji može byť..
beseda
beseda
1 931 bodů
6
Lehce nadprůměrná americká teanegerská komedie. Viděno: 13.05.2009 (kino).
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Umělecká kvalita snímku je jistě nevalná, přesto se mi velmi líbil. I když je film nenáročný, zaznělo v něm mnoho mouder a hlubokých myšlenek, jako například proslov v hodině sexuální výchovy. Dalšími pozitivy filnu je spousta skvělých scén, na které se jednoduše dobře dívá, jako třeba příjezd do školy v novém autě. Filmu nechybí humor, kdy především interakce mezi protagonistovým kamarádem a ředitelkou jsou takřka v komediálním nebi. Romantická linkaje, i přes svou jednoduchost, dostačující a šťastný konec člověka potěší. Hlubší poselství filmu a obecně celá postava zázračného správce je velmi dobře pojato. Díky němu ve filmu funguje smysluplná zápletka. Hned úvodní scéna snímku byla pravděpodobně i jeho nejsilnější, zanechala ve mně hluboké dojmy. Také část s pomocí svým dětem funguje bez problému a snímek tak prakticky nemá hluchá místa. Jediné, co mi tak trochu vadilo je až příliš časté nesmyslné chování protagonisty v omlazeném těle, které bylo občas vyhnáno až do absurdna. Snímku tak nemám nic moc, co vytknout. Teoreticky by tedy asi měl mít plný počet hvězd, přesto mi však u filmu chybí jakási zapamatovatelnost, výlučnost, kterou Znovu 17 prostě nemá. Přesto jde o pohodový film, který vřele každému doporučuji.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
6
Synonum k super chillózní komedie prvního desetiletí nového tisíciletí, zkrátka ikonka tenhdejší doby