Chceš mě, chci tě

69%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Snímek jsem viděl poprvé někdy v době kdy frčel film 300. Nemohl jsem tomu uvěřit,že král Leonidas odložil svůj vous a zahrál si svůdníka v této romantické komedii. Po shlédnutí jsem byl však naprosto spokojený. Výborně jsem se pobavil a Gerard zde ztvárnil opravdového lva salónu. Spolu s Katherine Heigl ztvárnil perfektní pár a chemie mezi nimi fungovala na 110 %.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Věčná rivalita mezi mužem a ženou, která nakonec skončí velikou láskou. Gerard Butler je tu ve své roli vynikající, zato Katherine Heigl jakoby chvílemi přehrávala. I tak je film velice zábavný a jedinou vteřinou nenudí. Děj jde směle kupředu bez jediného zaškobrtnutí. Zkrátka jde o hodně dobrý snímek, který stojí za povšimnutí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Zoufale se to snaží být drzé a nad věcí, ale nakonec jde jen o další sterilní a tupou komedii. I ty dvě hvězdy si to muselo hodně vybojovat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Butlera je na takové filmy škoda. Heighl ale ty role novodobé Roberts docela sedí. Film sice žádný zázrak není, ale nabízí pár hodně solidních situací, které "můžou za to", že jsem se ani nějak nestih nudit. V rámci žánru trochu slabší průměr...5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Romantická komedie je hodně těžký žánr, ačkoli si spousta filmařů myslí, že se to dá jen tak lehce sfouknout. Tohle se ale povedlo a s přítelkyní jsme si to večer užili a našli shodu na společném filmu, což není vždycky jednoduché. Je to dlouhé tak akorát, vtipy jsou fajn a i herci fungují. Dobré.
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Krásná Katherine Heigl, která má ten nejroztomilejší orgasmus ze všech hollywoodských hereček, a svérázný týpek Gerald Butler jsou jedinou ingrediencí, která nějak rozlišuje tuhle nezávaznou romantickou báchorku od dobrých 70% jejích žánrových vrstevníků. Pobavíme se, odreagujeme se a zásluhou Butlerovy životní filozofie i poměrně zmoudříme (teda my chlapi), ale jinak jsou ambice a vyznění snímku stejně nulové, jako budoucnost vztahu odsouvajícího sex až na druhou kolej...
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
absolutny priemer, butler sa mi zda dost skaredy, heigl je kocka ale hra strasnu kravu, humor sem tam (najvic som sa nasmial pri orgasme v restike), romantika nic moc... na jedno pozretie...
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Další z mnoha romantických komedií, která je klišoidní, tak jako všechny ostatní, ale dle mého natočit originální film v tomtu žánru je nemožný úkol. Ani zde se to nepodařilo, ale tvůrci se o to ani nesnažili a vsadili na přisprostlé prupovídky a oplzlé scény a byla to docela riskantní sázka, ale vyplatila se. Čekal jsem, že mě ty sprostá slova budou spíše rušit, ale naopak, do filmu sedly. Ovšem největší výhodou je herecké obsazení hlavních rolí. Butler je frajer a brzo se zařadí v mé herecké TOPce, Katherine Heigl, kterou, abych se pravdu přiznal moc neznám mě překvapila a zahrála skvěle, a k tomu všemu mezi ní a Butlerem to jiskří, což je vždycky v těchto romantických komediích to největší plus.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Jenom pro herecké duo tomu dávám šanci stejně tak i aspoň provizorní 2 hvězdy, jinak mě nic nebavilo.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Místy vtipná a místy trochu trapná romantická komedie.Spíše průměr.Hodnotím 60 procenty.