Božský Bruce

73%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Fajn komedie s pár dobrými nápady a povedenými vtipy,kterou doceníte hlavně po shlédnutí Božského Evana. Jim Carrey je stále ten skvělý komik s gumovou tváři jakým býval kdysi a Jennifer Aniston je krásnější a krásnější. Morgan Freeman zde hraje sám sebe - Boha.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
8.5
Jedna z nejlepších komedií s Jimem Carrey. Nápad je originální, kdo jiný by škodolibé boží záměry ztvárnil lépe, než právě Jim Carrey. Pro mě je to srdcovka a v době vzniku filmu to byla moje hodně oblíbená záležitost. Stačí vypnout mozek, kochat se skvělými situacemi a procvičit bránici.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
V životě se vám nedaří a svádíte to na Boha? A co to takhle vzít za něj? Tak s takovouhle myšlenkou pracuje komediální snímek z prostředí televizního zpravodajství, ve kterém opět exceluje Jim Carrey a to přesně tak, jak je od něj očekáváno. Se zaměřím na charakter jeho postavy a skopičin jaké provádí, jeden až žasne, jakou s ním má jeho partnerka, s tváří Jennifer Aniston, trpělivost. U nás v Česku naprosto nereálné. Chování člověka po získání moci Boha však realistické je. Ruku na srdce, kdo by se nezachoval stejně. Spousta groteskní gagů, typické houževnatosti Jima Carreyho a obrovské energie diváka pobavit. V pozadí je naznačena i mírná romantická šablona. A co si budeme povídat, námět má ve svém smyslu také silný moralizační aspekt. Vezměme si na srdce vyprávění Boha, co je to zázrak. Film nezklame. Patřičně zaujme, pobaví i poučí. Jen tak mimochodem, Bůh je zřejmě skutečně černý, když ho hraje Morgan Freeman.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Carrey řádí v komedii až moc podobné Lháři, lháři. A bohužel ani kadence vtipů není tak úplně dostačující. Freeman je každopádně dobrý bůh...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Zábavné, hodně vtipné a šíleně abnormální. Carrey se tedy vyřádil, protože dobře využil své schopnosti.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
Vtipný film se skvělou pointou a dokonalým obsazením. Mám ráda nejen dokonalého Jima Carreyho a jeho humor, ale celkově tento film mě oslovil jinak, než jeho ostatní komedie. Originální pointa, skvělé zpracování ale i ostatní úžasné herecké výkony mě vždycky nutí si tento film pustit po několikáté.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Ale ano vyšlo to. Jim Carrey je pořád výborný a jeho ksichty budou navždy kultovní. Nejlepší scéna je ve studiu, při reportáži jeho kolegy (soupeře) ve zprávách a romantická první noc s Jennifer Aniston. Konec je čistě americká záležitost, ale mě to extra nevadilo.
rockystar
rockystar
2 860 bodů
6.5
Jim Carrey mě téměř vždy dokáže rozesmát. Výjimkou není ani tento film,kde se směji od začátku do konce. Moc dobrá komedie. A zase moc dobré téma.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Bláznivá,šílena komedie prostě Jim Carrey.Až bolí pusa jak se člověk pořát směje.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
7
Dobrý, vtipný, zábavný, Jim Carey, který dostal nadpřirozené božské schopnoti. Zbytek si domyslete (: