Star Wars: Klonové války

62%
Star Wars: Klonové války
Plakát traileru

Počítačově animovaný snímek ze světa Star Wars odehravající se za Klonových válek (mezi Epizodou II a III). V příběhu se objeví všichni hlavní hrdinové z předešlých filmů a pomalu se začnou objevovat další v připravovaném seriálu, který bude navazovat na film.

Před filmem už vnikl seriál Clone Wars, který byl však kreslený, takže nový film + seriál je spíš remake a bude jenom dál rozvíjet svět Star Wars za Klonových válek...(chmíří)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Má to tu nevýhodu, že se za celou dobu nemůže nic stát. Jako u každého pilotním dílu seriálu je jasné, že nikdo z hrdinů ani záporáků nezemře, a tudíž složka napětí je nulová. Musím ale uznat, že během filmu se pořád něco děje a jde o akci docela slušnou. Pořád lepší než Skrytá Hrozba a Klony útočí. Bohužel film kazí hrozná animace a odfláknulá hudba. Pokud by šlo o televizní projekt (což bylo v plánu) šlo by o povedený film, ale od celovečeráku pouštěného v kinech bych čekal něco víc. Za ucházející akci a rozšíření světa Star Wars dám 50%
Fingon
16 886 bodů
8
70% Na dabing jsem rezignoval dávno, než na to jít do kina v hlasové úpravě pro blbečky, radši si chvíli počkám (dobře, čekal jsem déle, než jsem myslel). Kromě otřesného zpracování Jabby (moc hranatý a málo slizký) mi vizuální stránka po několika minutách nečinila žádné potíže a užíval jsem si cool bitev (tank šplhající po stěně? proč ne?) i řízných dialogů mezi Anakinem a jeho padawankou, potěšila i Padmé, i když se jí dočkáme až téměř ke konci. Tak vysoko nejspíš hodnotím i proto, že šest hraných filmů pro mně není vrcholem Hvězdných válek a v Expanded universe se skrze různá média pohybuji už celkem dlouho... uvidíme, co seriál.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Je obdivuhodné, že tohle šlo do kin, ale jako pilot k novému seriálu se na to dobře koukalo. Nonstop akce občas střídají ne moc chytré dialogy, nic moc se nedozvíme o ději, zápletka je naprosto jdnoduchá, jde vidět, že kromě animace se i scénář více vnucuje mladším divákům, ale ani mi to tak nevadilo, hlavní elementem je zde akce, která je zde neustále a je naprosto famózní. Animace mi ze začátku moc nevyhovovala, postavy vypadali tak nějak zvláštně jako z PC her, ale po čase jsem si zvykl, ale že by byla nějak úchvatná se říct nedá. Jsem zvědavej na seriál, pilo dopadl celkem dobře, ale s původními trilogiemi bych to nesrovnával, jinak bych musel dát 1, 2 nebo i méně hvězd, ale rozhodně vím, že tohle nemělo a nemá co dělat v kinech.

Dodatečné informace

Původní název:
Star Wars: The Clone Wars (více)
  • USA Star Wars: Klonové války
  • USA Star Wars: The Clone Wars
  • USA Gwiezdne wojny - Wojny klonów
  • USA La guerra de los clones
  • USA Star Wars - A Guerra dos Clones
  • USA Star wars - Klon savaslari
  • USA Star Wars - Kloonide sõjad
  • USA Star wars: O polemos ton klonon
  • USA Звёздные войны: Войны Клонов
Premiéra v ČR:
18. 9. 2008
Distributor:
Warner
Země původu:
USA, Singapur
Rozpočet:
8,5 mil. USD
Tržby:
68,28 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Star Wars: Klonové války je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch