Klik - život na dálkové ovládání

71%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Klik je další z řady klasických Sandlerovek ve které nechybí všichni Adamovi přátele a hrubozrný humor. Samotný námět mi připadal zábavný a povedený a cely film jsem si i díky pozitivnímu náboji užil. Kdyby se pro příště vynechalo i toho trapno- humoru ( prdění do obličeje) mohlo by to být ještě lepší.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
I když se jedná o klasickou tuctovou americkou komedii, je přeci jenom Klik trošku jiný a osobitý. Námět je jedinečný a Adam Sandler to zahrál skvěle. Je to trošku hořká komedie, ale Happy End nechybí. Pro me je tato komdie jedna z nejlepších tuctovek, která byla natočena.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Bohužel to nefunguje na žádné rovině. A posledních dvacet minut je nesnesitelných.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
"Líbí se mi, co tady Sandler říká, ale jak to říká, už tak zábavné není"..(kdybych měl parafrázovat známý výrok). Chvilkama to prostě skřípe, ale všiml jsem si toho pořádně až napodruhé.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Tohle je docela guilty pleasure. Možná to má infantilní humor, ale na druhou stranu je to lehké a velmi zábavné. Sandler zde hraje v podstatě pořád to stejné, co mnohokrát jinde, ale ne vždycky lépe. Viděl jsem několikrát a hlavně ta Kate Beckinsale, ojoj:-)
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Příběh jako na houpačce - nezajímavé až trapné momenty střídají skutečně vtipné a v závěru dokonce nefalšovaně dojímavé pasáže, na které vždy rád zavzpomínám. A vzpomenu si na ně ještě radši, když v nich figurovali tradičně charismatický Walken nebo Kate Beckinsale v krátkých kalhotkách (což je pořád asi nejhezčí představitelný výjev v historii Hollywoodu). Škoda rozporuplné první půlky, která řadu motivů jen tupě nakusuje a zahlcuje zbytečnými minutovými gagy, a hloupého násilného happyendu - s tímhle námětem i obsazením bylo zaděláno na bezezbytku chytrý a inspirativní snímek, nikoli na občas vtipnou a snaživě hlubokou pohádku, která si nakonec sama podkope nohy.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Průměrně zábavné. Dlouho nic, poté ufňukaná scénka a pak nic. Úsměvná scénka s Davidem Hasselhoffem na stole v kanceláři - to byl ''pšouk''. K pobavení je to málo ale ke zkouknutí celkem stačí. Sandler umí být vtipnější.
  • David Hasselhoff
  • Rozjezd
  • Tempo
  • Humor
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Kdyby byl život tak jednoduchý. Jeden klik a je po problému!!
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
8
Jeden z hezkých filmů Adama Sandlera, který se mu zase po dlouhé době povedl. Nádherná originální myšlenka, která vás vtáhne do děje a nutí vás přemýšlet nad tím, co všechno lze jednou změnou ve vašem životě provést. Velmi pěkný film, ve kterém Adam Sandler ukázal, jak je dobrý...
kubas369
4 086 bodů
8
Co bych dal za život s Kate. Jinak zajimavý film plný životní moudrosti a jiných klišé všeho druhu.