Noci v Rodanthe

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Že láska kvete v každém věku plně přesvědčuje tento snímek, který svou okázalostí a láskou jednoho k druhému dojme už v samotném zárodku. O to víc šokuje závěr. V podstatě se jedná o takový moderní příběh, samozřejmě v nadsázce, o Romeovi a Julii, který nenechá jedinou vteřinou na pochybách. Snímek je velmi emocionální, tudíž nelze očekávat nic zábavného či alespoň úsměvného. Ve své prostotě ukazuje život se svými radostmi i osudovými nástrahami. Krásný romantický příběh tedy spíše pro starší generaci, ale nakonec, proč by to i mladé nemělo oslovit. Příběh není složitý a na psychologii postav se nijak neváže. Vše podstatné v jejich charakteru je vysvětleno dobře a hlavně srozumitelně, takže divák každou postavu pojme jak má. Není od věci, že hlavním lákadlem snímku je především Richard Gere, ale to se míjí účinkem. Diane Lane za ním nezaostává a naopak si diváckou pozornost striktně drží stejně jako on.
avenis
avenis
8 067 bodů
10
K pochopení tohoto filmu musí člověk (rozuměj žena) dozrát. Potom ty slzy, o kterých s despektem píšou někteří komentující na jiných databázích, mají své opodstatnění. Je to nádherný příběh. Ale chce to nerušené sledování a ponořit se do děje. (8.12.2014)
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
0
Vidět poníky a umřít. Tenhle film je námět na diplomku o tom, jak vzniká kýč. Obávám se navíc, že ten příběh uráží inteligenci žen všeho věku.
petas.sl
234 bodů
5
Jeden z těch slabších filmů podle předloh Nicholase Sparkse. Neurazí..
Tamule
106 bodů
10
Odpočinkový film se smutným koncem, každopádně jsem při tomto filmu neusínala jako u většiny, ale slzy tekly. Každý prostě vidí film jinak. Nemyslím, že by byl slabší. Znám mnohem horší. Každopádně doporučuji !