Prci, prci, prcičky: Nahá míle

46%
Prci, prci, prcičky: Nahá míle
Plakát traileru

V tomto dalším pokračování se tentokrát podíváme na Adama Stiflera, bratrance Matta a Steva, mladíka který je nula, stejně jako jeho příbuzenstvo. Tlak jeho vrstevníků ho donutí přemýšlet. Vyprosí si, aby mohl pomáhat na koleji nesoucí název “Nahá Míle”, což je běh přes školní dvůr úplně nahý…




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
3.5
Ždímání pokračuje dál a tak nám na dvd dorazil další díl legendární série Prci prci prcičky. Opět se to točí kolem Stiflerovic famílie,ale absence Seanna Williama Scotta je v této rodině citelná. Snímek je plný polonahých holek a to je nejspíš i jediný důvod proč snímek shlédnout.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
2
A jede se dál a daleko tvrději. Teenagerovská komedie již svorně dosahující pubertálními diváky toužebné hranice tzv. soft porna. Fekální humor v plné palbě nenechá na pochybách, že tento snímek nebude zcela pro normální lidi. Hlavní dějová linka se týká Erika a Tracy. On chce sex, ona na to není připravena. A teď jde o to, jestli jí zahne a nebo ne. Jednoduché, prosté. A kolem toho neustále probíhají sexuální dialogy doprovázející nahotou. Inu, tož tak ve filmovém světě. V centru dějí je samozřejmě příjmení Stifler, takže tu poznáme další teenagerovské členy příbuzenstva. Nic proti ničemu, pokud se tohle puberťákům líbí, tak jim to dopřejme, ale na druhou stranu, kam se poděl nějaký ten vkus? Ne, tohle je už absolutní nevkusná hrůza.
blazma
blazma
4 928 bodů
2
předem se omlouvám za formát komentáře CTRL C a CTRL V, ale tady prostě by jsem psal jedno a to stejné. Tohle je akorát puberťacká krávovina, která chce upoutat pozornost nadržených teenegerů, bohužel se to povedlo natolik že vzniklo milion pokračování a každej to zbožňuje, ale mě tyhle filmy nikdy nezaujaly. naprostá blbost a žádný díl mě nepřesvědčil o opaku, pořád furt jedno a to stejný.

Dodatečné informace

Původní název:
American Pie Presents The Naked Mile (více)
  • Kanada Prci, prci, prcičky: Nahá míle
  • Kanada American Pie Presents The Naked Mile
  • Kanada American Pie 5: Marathonios gymniston
  • Kanada American Pie 5: Naga mila
  • Kanada American Pie 5: The Naked Mile
  • Kanada American pie - Nudi alla meta
  • Kanada American Pie - O Último Stifler Virgem
  • Kanada American Pie präsentiert: Nackte Tatsachen
  • Kanada American pie présente - String academy
  • Kanada American pie - Una fiesta de pelotas
Země původu:
Kanada, USA
Rozpočet:
15 mil. USD
Tržby:
27,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Prci, prci, prcičky: Nahá míle je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Prci, prci, prcičky: Nahá míle


Powered byJustWatch