Taxi

43%
Taxi
Plakát traileru

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem.




Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Remake jsou povinným zlem ve filmovém světě a tohle hlavně proto,že se Američané přece nebudou dívat na nic co nevzniklo v jejich domovině. Proto si nejspíš přetočili vynikající francouzskou akční komedii Taxi taxi,která v sobě neskrývá ani špetku kvality co měl Francouzský originál.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Proč se pořád musí vykrádat? Trochu mě mrzí že někdo 'opět' kopíroval. Na druhou stranu za moje miláčky /BMW/ musím dát o trochu procent navíc.
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Proč se musí američani za každou cenu předvést a udělat to stejné co už vytvořil někdo v evropě :D vzbuzuje to akorát zoufalost a nechápu jak na to vůbec můžou ti herci kývnout.

Dodatečné informace

Původní název:
New York Taxi (více)
  • Francie Taxi
  • Francie New York Taxi
  • Francie Táxi
  • Francie Taxi 2004
  • Francie Taxi: Derrape total
  • Francie Taxi NY
  • Francie Taxi: The Maximum
Země původu:
Francie, USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
71,26 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Taxi je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch