Tajemství loňského léta 2: Rok poté

47%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
4
Pokračování osudů přeživších z předchozího snímku pokračuje přesně po roce a přidávají se nové postavy. Onen záhadný zabiják v rybářském plášti a s hákem v ruce se z nenadání vrací a tentokrát se už nemazlí s vůbec nikým. Vraždí prostě na potkání naprosto každého. Jde tady vůbec ještě o nějakou pomstu? S hlavními postavami si hraje jako kočka s myší, což naprosto postrádá logiku. Opuštěný hotel na Bahamách kvůli začínající sezóně hurikánů, nikde v okolí kromě jich a majitele hotelu ani živáčka a náš vrah neustále kolem pobíhá a z nenadání vždy někde vyskočí jen aby mohl do někoho vrazit ten svůj hák. Proč? Proč tam prostě rovnou nevlezl a nezamordoval všechny najednou, když to měl v úmyslu a když nikde nikdo nebyl? No, tady si nad tím tvůrci hlavu rozhodně nelámali. Zajímavé je, že tento námět i se stejným překvapujícím vyvrcholením se nejednou zopakoval a to dokonce i v jistém seriálu. Tento snímek vlivem své značné jednoduchosti a hlavně té masivní nelogičnosti velmi hodně ztrácí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ono to je asi ještě větší blbost než jednička. Plno nelogičností bije do očí, ale ta zábavnost je tady dost velká, takže nakonec jsem se vlastně docela bavil.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Ještě o něco víc nudnější než předchozí díl.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
6
Horší než první díl.Sice je tam více vražd ale postrádá to kvalitní příběh a atmosféru.Pořád je to ale o třídu lepší než zkurvená trojka.
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Líbí se mi to tak na stejno s jedničkou, takže žádná sláva, ale dá se na to koukat! Velký plus jsou vraždy, kterých oproti jedničce trochu přibylo, ale zase to sráží plno hloupých momentů!