Vinyan

52%
Vinyan
Neschopni akceptovat ztrátu svého syna v katastrofickém Tsunami v roce 2005, Jeanne a Paul zůstávají žít v Thajsku. Jeanne, upnutá k faktu že tělo jejich syna nikdy neobjevili, utvrzuje sama sebe že jejich syn byl po katastrofě unesen překupníky drog a stále žije. Paul je skeptický, ale nemá sílu sebrat své ženě poslední naději. Oba se vydávají na hrozivou cestu tropickou džunglí ovládnutou piráty - ve své paranoie objevují nadpřirozenou říši kde mrtví nejsou nikdy skutečně mrtví a kde se noční můry a posedlost protínají s hrůzostrašnou realitou.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ani horror, ani drama, ani thriller. Kdyby tam aspoň bylo nějaké násilí a hromada krve a já mohl říct, že právě proto se mi to nelíbí....Ale boužel v tomhle filmu není nic kromě jedné vyšinuté ženské a nehorázné nudy. Od odpadu to zachraňuje Sewell, který jediný zkouší něco hrát. 15%
Petrson
Petrson
4 166 bodů
3.5
Tak si někdy říkám, že když budete mít šikovného kameramana, peníze na film v exotickém prostředí, pak si můžete vymyslet jakýkoliv scénář, napsat tam co vás napadne. Trochu sexu, trochu napětí, trochu cestopisu, trochu z Pána Much, trochu detektivky a trochu nesmyslů. On to pak stejně někdo vydá na BR, DVD, i když se tam stane cokoliv. Pak je ale i možné využít tlačítka sem tam "přetáčet".

Dodatečné informace

Původní název:
Vinyan (více)
  • Belgie Vinyan
Premiéra v ČR:
25. 3. 2010
Distributor:
Atlantis
Země původu:
Belgie, Francie, Velká Británie, Austrálie
Ocenění:
Žádná ocenění