Mraky nad L.A.

53%
Mraky nad L.A.
Mraky nad L.A.

V Los Angeles vybuchla toxická bomba a celá oblast byla zasažena smrtelným virem. Speciální jednotky mají za úkol zlikvidovat všechny nakažené.



Scénář:

martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Takovýto námět už byl zpracován mnohokrát a to jak ve filmové, tak i v seriálové podobě. Dějství si pohrává s událostmi kolem náhlých výbuchů někde v centru města a s postupnou ztrátou svobody vlivem karantény bez poskytnutí alespoň nějakých informací o tom, co se vlastně stalo. Atmosféra plná strachu postupně nabírá na intenzitě a končí naprostou beznadějí. Vše je prezentováno pohledem jednoho člověka, který bydlí daleko od centra výbuchů. Ten se sice z rádia dozvídá co se kde právě děje, ale o blížící se hrozbě neví stále nic. Padající toxický spad, uzavírky národní gardou, náhlá karanténa, nemocní. Povedená jednoduchá filmová ukázka toho, co by se mohlo někdy v budoucnu v době hrozeb terorizmu klidně i stát.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Milé překvapení na to, že jde o televizní film. Začátek byl svižnej, pak to začalo nudit takovým způsobem, že jsem přemýšlel o přetočení, pak jsem to tedy nějakým způsobem vydržel a dočkal se závěru, který měl skvělý zvrat za který dávám hvězdu navíc. Herci obstojní, hudba taktéž, jinak ale obyčejné televizní "asi" katastrofické drama, které bych zařadil do těch lepších.

Dodatečné informace

Původní název:
Aprosmenos efialtis (více)
  • USA Mraky nad L.A.
  • USA Aprosmenos efialtis
  • USA Forearm Shiver
  • USA Right at Your Door
  • USA Yakin tehdit
Země původu:
USA
Tržby:
2,04 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění