Swordfish: Operace Hacker

66%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Podle mne je Swordfish mírně nedoceněným akčním thrillerem,který je častokrát zbytečně zatracován. Podle mne je super. Travolta jako záporák - skvělý, Jackman jako Hacker - super, Berry (polonahá) - neuvěřitelně sexy. Akce má koule a výbuchy vypadají dobře. Prostě pořádná chlapská podívaná.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
9
Zábavná akční jízda, která má rozhodně grády. Efektní výbuchy, dokonalé přestřelky, automobilové honičky jako z gangsterského filmu a krásná žena. Halle Berry je neskutečně sexy, Hugh Jackman je skvělý, John Travolta coby záporák tu předvádí úžasný veletoč. Zápletka příběhu je sice jednoduchá, ale je to tak mistrovsky natočeno, že se to v oné atmosféře zcela ztratí. Úchvatná scéna s autobusem ve finále filmu. Řemeslně zručně odvedený snímek, který nemůžu jinak, než doporučit.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kultovka z mládí, která mě bavila i teď. Jackmanův hacker je fakt bizarní, skoro až parodický, nicméně to tak nějak to té atmosféry filmu přesně sedlo. Travolta si střihl dalšího skvělého záporáka, navíc takového kterému se fandit prostě musí (ty hlášky v Trávníčkově podání jsou prostě epické.) No a pak je tady Halle Berry...
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Když jsem to viděl poprvé, tak mě to vlastně vůbec nechytlo. Po letech mi to ale nepřijde až tak dětinské ani přehnané, protože od té doby se točí akčňáky o hodně horší. Travolta je fajn, Jackman taky a Halle Berry ví jak nakrmit rodinu a oko diváka. V podstatě po letech jsem docela pro.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
Pat krat vyluhovany caj a jeho kvalita je v podstate Dominic Sena ked ho porovname s Tony Scottom ktoreho tu bez uspechu kopiruje. pribeh nie je prilis podstatny, hlavne byt "cool" za kazdu cenu a v kazdej sekunde ako ked Hugh Jackman "hackuje" za doprovodu techno hudby. ja nie som nejaky extra pocitacovy expert, ale toto prislo vtipne i mne. Halle Berry a Travoltov bizarny uces su jedine dovody preco Swordfish vidiet...
leafroller
leafroller
3 023 bodů
7.5
Jeden z nejlepších soundtracků jaký znám.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Taky moc povedený.