Vnitřní vesmír

71%
Vnitřní vesmír
Plakát traileru

Jack Putter se dneska cítí divně, což ovšem pro tohoto notorického hypochondra není nic nového. Nové je ale to, že Jack něco slyší! "Jsem posedlý,” sténá. A vy budete posedlí také – ale smíchem.

Výkonný producent Gremlins Steven Spielberg a režisér Joe Dante roztáčejí svou představivost znovu na maximum a přicházejí s komickým dobrodružstvím, které získalo Oscara® za nejlepší vizuální efekty (1987). Hlas, který Jack (Martin Short) slyší, patří frajerskému pilotovi námořnictva Tucku Pendletonovi (Dennis Quaid), který se stal obětí nepovedeného tajného projektu miniaturizace a náhodou byl vstříknut do Jackova těla. A než Jack stačí říct "Mám tě pod kůží,” jeho nepříjemný partner ho vyšle vstříc nejšílenější eskapádě jeho života.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Sci-fi komedie z 80. let, která v dnešní době nanotechnologií není daleko od pravdy. Tedy kromě miniaturizace člověka. To nikdy nešlo, nejde, a nikdy nepůjde. To dá rozum. Myšlenka to však není špatná a tady se v komediálním stylu rozehrává příběh o nanoponorce, která se dostane do lidského těla. Příběh je srozumitelný, nepadá do trapnosti, a humor, který na dnešní dobu krapet ztratil na zábavnosti, je nenásilný. Vyprávění si udržuje zábavnost a rodinný divácký nadhled a tak i přes svou, na komedii neobvyklou délku nenudí. Nostalgická sci-fi zábava a odpočinkový film v jednom.Co chtít víc.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Nezaslouženě přehlédnutá klasika a přitom tenhle film má drajv jako málokterý. Skvělí herci v hlavních rolích, napínavý děj a humor,hodně fajn.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Dost mě táto komedie baví, dostatek humoru, situace a vtipný příběh.


Dodatečné informace

Původní název:
Innerspace (více)
  • USA Vnitřní vesmír
  • USA Innerspace
Země původu:
USA
Rozpočet:
27 mil. USD
Tržby:
25,89 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Vnitřní vesmír je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Powered byJustWatch