Divočáci

68%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Nejpříjemnější film,který si můžete pustit. Příběh těchto čtyř kamarádu zaujme zajímavým dějem a pohodovou atmosférou. Ve filmu se sešli samí výborní herci,ale i přesto bych vypíchl Johna Travoltu,který byl nekorunovaným králem tohoto snímku. Hodně příjemná záležitost pro celou rodinu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
10
Život ve středním věku nekončí, ba právě naopak, pokračuje směle dál. Čtyři kamarádi mají rádi motorky. Tak proč se nepojmenovat jako gang a vyrazit svobodně brázdit nekonečné silnice Ameriky. Zažijí spoustu legrace a dobrodružství začíná, když narazí na skutečný a hodně drsný motorkářský gang. Kdo čeká ztřeštěnou komedii, nebude potěšen. Jako obyčejná letní komedie film funguje skvěle. Pobaví a někoho i inspiruje. Takže vyleštěte svoje stroje, jízda začíná.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Dopohody. Čtverka kámošů z města si plní sen a vyjede si na týdenní výlet na mašinách. Parádní obsazení a chvilkama fakt zábavné. Rozhodně jsem před zhlédnutím čekal větší průser. _ Po druhém zhlédnutí jdu ještě výš. Skvělá oddychovka. 7/10
lamps
lamps
15 156 bodů
6
Těžká pohodovka s partou sympatických postav, které sice představují typické archetypy amerických komediálních charakterů, ale o to více se dá u jejich bláznivého tripu odreagovat. Tohle je prostě bezmyšlenkovitá jízda na vlně chytlavé muziky, v níž naštěstí absentují vyloženě trapné a nevkusné pokusy o humor za každou cenu. Navíc Marisa Tomei je vážně kus a zhlédl jsem se v postavě Dudleyho, také mám občas problémy udržet rovnováhu na jízdním kole, obzvlášť po desáté večer při návratu z jistých příjemných podniků..
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Příjemná chlapská road movie.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Příjemná komedie, která si na nic nehraje o čtyřech kamarádech, kteří se na svých strojích vydají na cestu po Americe. Skvělé herecké obsazení až na Martina Lawrence, kterej mi kazí výsledný dojem, naštěstí zde má nejmenší prostor a je proto stravitelný, skvělí Travolta, Allen, Liotta a Macy. Plno vtipných situací, hlášek a vtipných dialogů. Konec už byl trochu přehnaný a ta zápletka stím gangem motorkářů také, ale jinak jsem se slušně bavil u této nenáročné oddychovky.
kubas369
4 086 bodů
6
Od týhle party bych čekal víc!
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Příjemná komedie,která zaručeně pobaví.Podívaná pro celou rodinu s výborným hereckým obsazením.
psico
psico
1 671 bodů
5.5
Nijak zvlášť mně tenhle film nenadchl ale jako taková odreágovačka a posezení s rodinou, kdy občas zahlédnete nějakou scénu a nesledujete film celý se to hodí :)
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8.5
Velice vtipná partička.