Hostel

45%
Hostel

Hostel vypráví příběh dvou kamarádů z americké vysoké školy, kteří se v touze po netradičních zážitcích vydají na cestu napříč Evropou - s tím, že pokud jim zůstane místo vzpomínek jen jedno obrovské okno, nebude je to nijak zvlášť mrzet. V průběhu výletu se k nim připojuje Islanďan Oli, jenž oba dobrodruhy přemluví, aby zamířili na místo, které je považováno za opravdové nebe všech amerických turistů - do jisté ubytovny v odlehlém slovenském městě plném zoufalých, ale zároveň překrásných východoevropských dívek. Když se ihned po příjezdu bez problémů seznámí s dvojicí místních krásek, zjistí, že Oli nelhal. Zdánlivě pohodový běh událostí však brzy vystřídá kruté procitnutí. Oba cestovatelé si uvědomí, že se rychle noří do čím dál tím děsivější situace, která je stejně nebezpečná a temná jako nejzvrácenější zákoutí lidské duše.




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Eli Roth je velmi zvláštní patron s určitou úchylkou. Jak si jinak vysvětlit jeho filmografii. Pamatuji si,že kolem Hostelu bylo hrozné haló jak je děsivý a kdesi cosi. Bohužel film kromě té nechutnosti spojené s mučením nenabízí vůbec nic zajímavého a originálního. Je to prostě jen klasická vyvražďovačka s béčkovými herci.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Trapná urážka Rotha a Tarantina Slovenska a důkaz nekončících předsudků vůči východní Evropě. A jakoby mimochodem nefunkční, nudný, málo důrazný a nevypointovaný horor.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Ty ohromné tržby jsou pro mě šílenou záhadou. Tenhle film totiž nestojí za nic a dokoukatelné to bylo vlastně jen díky místním reáliím. A Tarantino by si měl začít dávat pozor, k čemu všemu to své magické jméno propůjčuje....2/10

Dodatečné informace

Původní název:
Hostel (více)
  • USA Hostel
  • USA Hostal
  • USA Hostel, i arhi tis paranoias
  • USA Hostel: Part I
  • USA L'auberge
  • USA O Albergue
  • USA Otel
  • USA Хостел
Premiéra v ČR:
23. 2. 2006
Země původu:
USA
Rozpočet:
4,8 mil. USD
Tržby:
81,98 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hostel je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hostel


Podobné


Powered byJustWatch