Dokud nás smrt nerozdělí

59%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Synonymum pro spojení blbej americkej film. V tomto filmu je špatně snad úplně všechno. Dobří herci, oskaroví, Douglas a Brooks, Robin Tunney vyhrála hereckou cenu na MFF v Benátkách! A film? Stokrát viděná špionážní komedie s absolutně nesmyslným dějem bez špetky invence. Film pro nejméně náročného diváka.
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Našláplá jízda, která svým spádem a ujetostí v mnohém připomíná Miliónový závod. Narozdíl od něj však nemá příliš slabých chvilek a má o pár víc těch velice silných. Působí jako příjmené výletní retro do staré školy páně Zuckera obalené nenucenou nadsázkou a směle si podupává v rytmu jazzu a naprosté pohody. Duo Douglas-Brooks by si zasloužilo vlastní sérii!
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Skvělá oddychová komedie s poměrně velkou dávkou akce. Sice je to nesmysl, ale pobaví, hlavně díky skvělým hereckým výkonům a to hlavně dua Brooks+Douglas, která je tím nejlepším prvkem celého filmu, a také jim patří celej film, nebýt jich, film by asi tak zábavnej nebyl. Film sice ke konci trošku ztrácí dech, ale stále je to zábavné.
kedl
kedl
6 380 bodů
7.5
Mlaťte mě,zatracujte mě,linčujte mě,ale mě se tenhle film prostě líbil!! Je to sice film, ve kterém podezírám Douglase že si ho sám pro sebe napsal, ale to ovšem nemění nic na tom ,že je to sranda a místama fážně skvělá,zvlášť v případě kdy na scénu přihází Jean-Pierre alias Hercule Poirot alias David Suchet.. :-)
Krupe
Krupe
2 273 bodů
4
Tak toto snad ne, to byla ubohost. Humor ani náhodou, docela laciné a stupidní, chudák Michael Douglas...