Freddy versus Jason

66%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Mokrý sen všech fanoušků hororového žánru. Nestane se totiž každý den, že se vaši oblíbení zabijáci sejdou v jednom filmu. Freddy je neskutečně zábavný a v plné síle. Jason je zase tichá voda, která za sebou nechává solidní jatka. Celý film má brutální tempo a obrovské množství lekaček. Lidé jsou tu použití jako ovce, které se dostali do války mezi Freddym vs. Jasonem a musí za to pykat. Zábavné a krvavé.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
6
Spojit jedny z nejznámějších hororových vrahů do jednoho filmunje výzva a celkem se to povedlo. Je to akční, efekty jsou podařené, ale na druhé straně je to děsný zmatek. Přebíháni mezi Jasonem a Freddiem je dosti překotné. Nakonec je to ale přeci jen slušný béčkový horor.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Souboj dvou ikon hororového světa, doplněno drsnými hláškami a vtipem. Skvělý horor a skvělá kombinace postav v jednom filmu. Skoro lepší než noční můra v Elm Street a pátek třináctého. Naprostá originalita, avšak k dokonalosti chybí jen malý kousek.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
comeback ako hrom!!! freddy i jason ho potrebovali ako soľ a aj sa ho dočkali (kto videl posledné elm street a jason x, vie o čom hovorím, viz. csfd)! dejovo síce ide o klasickú slasher komédiu (kozaté baby, ich stupídni priatelia, sympatický masový vrah), ale čo ho povyšuje o jeden stupienok vyššie tak to je práve geniálny súboj freddyho a jasona, takéto niečo sa len tak nevidí:-)
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
VYBÍJENÁ!!! Běž do toho na plný kule! JASON RULEZZZZ!!!!!
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
8
Rozhodně tak zábavný, kolik nabízí jeho potenciál, brázdí si to tenhle gore-crossover ve vražedném tempu krvavými splašky někam do nitra divácké staré školy a bez ochrnutí zbytečnými vysvětlovačkami nabírá sympatický směr k vrstvě moderního a tučného popcornu. Zbylo místo na příjemně úchylný humor, tuny nadsázky a sympatické pomrkávání na ty co vědí. Přiznávám, že 4* je hodnocení mírně subjektivní, ale nemohu opomenout svrbění konečků prstů a neskutečnou vnitřní radost, kterou jsem zažíval při finální bitce za mohutného vřískání kytar Machine Head, Ill Nino a Spineshank. Nevím, jestli se mi podobné přání ještě někdy splní
squirrelpool
squirrelpool
7 012 bodů
7
Přesto, že nejsem fanoušek ani jednoho z titulních magorů jsem se docela bavil. Žádné veledílo to vážně není. Ale na jedno kouknutí, zahnání nudy je to dobrý. Možná je to zčásti tím, že má film zhruba 20 let zpoždění, ale nějak je to slabý. Na horror to není dost strašidelný. A na horrorovou komedii dost vtipný.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Tyhle zrůdy už jsou okoukané ve svých samostatných filmech, takže přišlo sloučení dvou nechvalně proslulých vrahů do jednoho filmu. Že by to bylo něco extra, to se říct nedá, ale koukat se na to v pohodě dalo. Ale jednou a dost, víckrát to vidět nemusím.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Skvělé hlášky, pár lekaček, hromada krve a k tomu luxusní soundtrack! Bral jsem to spíš jako komedii než horror, a tak se mi to i líbilo. Škoda skoro až amatérského českého dabingu. Jeden z nejhorších dabingů co jsem kdy slyšel. Bohužel to kazí dojem, takže slušných 75%
Fanik
Fanik
3 062 bodů
8
Velmi dobré. Zvláštní nápad.Nelogické ale dobré.