Veselé Vánoce přejí chobotnice

67%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
A zase ty chobotnice. Nechápu,že to někoho bavilo stále točit dokola. Taková nevtipná podívaná plná špatných a nesympatických dětských herců. Této sérii nepomůže ani vánoční atmosféra. Snímek byl natočený nejspíš jen proto,aby se měly děti na co o vánocích dívat.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
Druhé pokračování příběhu o chobotničkách je trošku slabší. Spíše mi tento film na vánoce přinese špatnou náladu, než aby mi jí zlepšil. chobotničky zasazené do příběhu rozpadající se rodiny to moc nevytrhnou. Pokud je to o vánocích, tak přepínám, pokud je to v jiný čas, občas se i na druhý díl podívám. 65%.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Chobotničky já můžu, na jakýkoliv způsob.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 005 bodů
8.5
Je těsně před Vánoci a manželé Holanovi mají před rozvodem. Do toho dětem přidělávají starosti chobotničky. Musejí zachránit nejen manželství svých rodičů, ale také své plastelínové kamarády. Druhý díl pobaví skoro stejně jako první. Především ta vánoční atmosféra je v tomto filmu opravdu kouzelná. Žaneta Fuchsová byla skvělá dětská herečka, něco jako Tomáš Holý v sukni. Je to příjemná oddechovka, která patří k vánočním svátkům. Chtěla bych pochválit tvůrce chobotniček. Naše animace je vskutku na vysoké úrovni. To nemělo prostě chybu!!! Film končí dobře. Ale se svými chobotničkami - Zelenou a Modrým - se děti musejí rozloučit. Eva a Honzík z nich vytvarují ptáčky, aby mohli doletět ke svému vysněnému moři. I teď v pokročilé dospělosti si vždycky zamáčknu slzu nostalgie, která se mi vytvoří v oku.
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 867 bodů
6
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
zuz
zuz
395 bodů
5
Zase chobotničky.Sice jsem na ten film už takřka alergická stejně na vánoce na ně vždycky přepnu a tak nějak je to moje pohádková klasika.Je to taková rodinná klasika a nemůžu říct ani ,že je to hrůza ani nějaké vele dílo.Třeba zelená je mega dobře namluvená paní Jiřinou Bohdalovou.