Camp Rock

45%
Camp Rock
Camp Rock
Teenagerka z dělnických poměrů Mitchie Torres touží stát se zpěvačkou. Svůj sen si může splnit na prestižním „rocktáboru“, kam se dostane jako pomocná síla v kuchyni. Poté, co se jí podaří dostat se mezi pěvecké trio jako náhradnice, uslyší ji zpívat popová hvězda Shane Gray, který je jejím hlasem naprosto okouzlen. Aby zjistil, komu patří tak krásný hlas, musí Mitchie překonat strach a vstoupit do záře reflektorů.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Tak nám Disney Chanell posbíral hvězdičky jako Jonas Brothers a Demi Lovato a natočil nám snímek,který svou kvalitou připomíná seriály jíž zmíněných hvězdiček. Je to sice o chlup lepší a některé písničky jsou zajímavé a poslouchatelné,ale jako celek je to spíše podprůměrné. Herci nehrají tak jak by bylo třeba a děj je prostě příliš prostý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Vidět to někde jinde než v práci, tak bych se určitě ani nedodíval. Strašlivě předvídatelná teenege komedie s pubertálními idoly Jonas brothers, hlavní hrdinkou s umělým úsměvem a několika uširvoucí písničkami pro rádoby cool pubescenty..Tady není co řešit... 2/10

Dodatečné informace

Původní název:
Camp Rock (více)
  • USA Camp Rock
  • USA Rock Camp Rules
Země původu:
USA
Čeština:
Camp Rock je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Camp Rock


Powered byJustWatch