Let's Dance 2

60%

Komentáře a recenze 16

Dle počtu bodů
kOCOUR
kOCOUR
7 093 bodů
4
Mladí tančí a tančí, kamera je zabírá z atraktivních úhlů a všechno je to pěkně sestříháné. Předtím, potom i v průběhu se však dostavuje ostudná dialogová lobotomie a posílá tuhle ideově břitkou pohádku do intelektuálních pekel. Prototyp "filmu podle mustru", který uspokojí pouze zanícené zájemce o taneční kreace.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Hip hop vážně nesnášim ale jenom jako muziku. A v tomhle filmu mi ani ta muzika nevadila, a to hlavně díky Brianě Evigal. Je to nádherná herečka a umí i celkem hrát. Závěrečnej tanec v dešti je úžasnej. Prostě se mi tenhle film líbí. Né že by to bylo něco extra ale ta Briana v tom filmu dělá opravdu hodně.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Po prvním dílu se karta obrací a místo aby tanečník z ulice šel do školy, jdou tanečníci ze školy na ulici. Musím uznat že tato varianta se mi líbila o něco více než první film a i přesto, že původní obsazení filmu se tu jen mihne... je to pořád výborné.
Vurhor
Vurhor
2 021 bodů
6.5
Zhlédnuto na naléhání mých nových drahých spolužáků (lav jů
winetach
winetach
1 927 bodů
6
Jednotka sa mi páčila a dvojka? Po zhliadnutí prvých piatich minút som myslel že to bude niečo nové ale neskor som už vedel čo bude pokračovať a pokračovalo.Dvojka je recyklácia jednotky ale s lepšími trikmi 5,2/10
mausis
mausis
370 bodů
5.5
Ikdyž tanec si ve dvojce LD užijete, ostatní již mnohem méně.Trochu se opakuje scénář s nuceným chozením do školy a jasné je, že opět vše směřuje k soutěži.Vzpurná Andie se chová občas tak, jak kdyby ji pohltily hormonální ataky, chápu, puberta je těžká. O to víc vedle ní vypadá přemoudřelý partner staře.Vůbec mi ten pár k sobě nesedí.Ale tanec jim jde, choreografie skupin je bezvadná a závěrečný tanec v dešti má své kouzlo. Co dodat? Na jedničku to prostě nemá.