Clerks 2: Muži za pultem

76%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
9.5
Clerks 2 : Muži za pultem jsou takovým Pulp Fiction Tarantina. Tím chci říct,že to je pro mne a myslím i pro většinu lidí kultovní záležitost a stěžejní dílo. Nejlepší,nejgeniálnější,nejvtipnější - prostě nej. Tohle je to čemu by se měl Smith věnovat a né točení těch hororů nevalné kvality.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8.5
Druhé pokračování Clerks je opravdu jiný level. Trošku oplzlá, humorem hrubšího zrna zejména na sexuální tématiku a spoustou skvělých hlášek, kterými nás zasypává zejména Randal. To jak dokáže ukončit každý rozhovor tak, že má svou pravdu a udělá z druhého blbce je neskutečné, ten člověk je v dobrém slova smyslu na facku :D Skvělá komedie, ale rozhodně ne pro puritány, ti by se neměli v rámci zachování svého duševního zdraví tomuto filmu obloukem vyhnout.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Dvojka Clerks mě opravdu zklamala. Nevím, čím to je - možná jsem neměl náladu, možná se mi Smith tentokrát netrefil do noty. Ale je to tak. Jen mírný nadprůměr...
Fingon
16 886 bodů
10
Po druhém shlédnutí musím říct, že Clerks 2 jsou ve své podstatě o ničem. Ale je to napsané, zahrané a natočené tak skvěle, že nemůžu říct nic jiného než: víc takových milých a pozitivních snímků!
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Kevin Smith v dobré formě se svým typickým humorem, který mám rád. Je to svižné, nezávislé to moc není, ale je tam krásná Rosario Dawson, vtipy o zoofilii a análním sexu a scény, které jsem ještě neviděl. Za originalitu člověk občas odpustí i pár kiksů.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
ked clerks 2 vysli tak sa mi zmes humoru a vulgarit dost pacila, ale pozerajuc to dnes musim povedat ze sa len potvrdilo ze kevin smith je strasne slaby reziser (maximalne tak by sa hodil ako reziser nejakeho serialu, ale urcite nie je vhodny pre film na velke platno) a iba priemerny scenarista, ktory dokaze prist s obcas dobrou hlaskou, ale nedokaze dat filmu nieco naviac a v porovnani napriklad s apatowom (ktory tiez dost casto miesa humor a vulgaritu) prehrava na celej ciare...
cerfik
cerfik
7 890 bodů
9
Pro mě je jednoznačnou hvězdou druhého dílů Mužů za pultem Rosario Dawson v roli vedoucí rychlého občerstvení, na kterou se nejenže krásně kouká, ale je ve své roli tak přirozená a nenucená, až se to kupodivu zdá do očí bijící. To ale zřejmě dělá to okolí plné gagů a bláznů. Třešničkou na dortu je mezidruhová erotika, kdo neviděl neuvěří, kdo viděl, nezapomene. Od pomalejšího rozjezdu je druhá půle opravdu nářez Smithoviny. Dobře se bavte.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Trefné,stupidní,vážné,směšné a zároveň velmi přirozené.Komedie,která způsobuje nával smíchu.Dialogy co CLERKS 2 obsahují můžu poslouchat i 4 hodiny!!! 3* nedám to bych sám sobě lhal a na 5* to není (z mého pohledu).Scéna o Pánu prstenů je velmi dobrá :-). "Ze zadku do pusy - To nejde! - Ale někdy v silným okamžiku ..."
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
2
Tenhle typ humoru já nedokáži zpracovat, sorry... nudáá.
skylark13
skylark13
2 084 bodů
4
sem tam nějaký dobrý joke, ale tohle pro mě fakt není..