Team America: Světovej policajt

72%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
7.5
To vám je tak,když natočíte skvělý muzikál s živými herci a dáte vzniknout kultovnímu animovanému seriálu,tak jediné co jste ještě nezkusili jsou loutky. Tak tohle si asi řekl Trey Parker a Matt Stone a opět dali vzniknout vynikající komedií ve kterém hrají prim loutky.Snímek je navíc doplněný povedenými hudebními čísly s opravdu vtipnými texty. Od této dvojky bych už vlastně nemohl čekat ani nic jiného.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Kim Čong-il nebyl nikdy tak sexy! Team America je zábavný a překvapivě zdaleka ne tak vulgární, jak se o něm traduje. Skvělá satyra jak na blockbustery, tak i na Ameriku samotnou. Tempo není zrovna vražedné, ale nevadí. Několik vtipů je tak trefných, že by je líp nevyjádřil ani Matt Damon.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
10
Jedinečné, zábavné a drsně sprosté. Největší zábava je u onoho sexu. Dobrý nápad něco takového vytvořit. Velmi originální.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
8
Ale jen díky káhirské hospodě s modrými dveřmi. Derka derka Muhammad džihád.
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
10
S dobrými titulky, průměrnou angličtinou a dobrou znalostí americké popkultury za 5*, s jakýmkoli handicapem klesá hodnocení na libovolný počet. Jo, a ještě to chce velmi uvolněný smysl pro humor. Ten film je až neskutečně vymazlený. Trey Parker a Matt Stone jsou čím dál tím lepší. A pak že nihilizmus nemůže být kreativní...
kubas369
4 086 bodů
8
Drsná ptakoviná, která vám nedá klidu dokud ji nesjedete alespoň třikrát.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
7
"Geniální a jedineční..."