Cellular

65%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
9
Mladík Ryan obdrží hovor na mobilní telefon od starší ženy, která tvrdí, že byla unesena. Ryan samozřejmě tomu z počátku nevěří, ale netrvá dlouho a je přesvědčen o plné pravdivosti. A hon o čas může začít. Napínavý thriller nepostrádá nic na své žánrové zábavnosti. Příběh postavený na telefonním hovoru není žádnou novinkou, a však proč nevymyslet další rozličný příběh plný honiček, přestřelek, zoufalství, naděje a humoru na odlehčení? Debutující scénárista Chris Morgan si s námětem poradil dobře, čímž si otevřel dveře především pro sérii ´Rychle a zběsile´ od třetího snímku. Ryze popkornový filmový počin v plné parádě a podle toho je třeba k tomu přistupovat! Vážně ještě někdo v takových filmech hledá realitu? Už ve třetí minutě se vše patřičně rozjede a zastaví se až těsně před závěrečnými titulky. Napětí se drží po celou stopáž, což je hlavně vlivem faktu, že děj jedinkrát neodbočí jinam a nezdržuje dějovými zbytečnostmi. Snímek jednoduchý, ale divácky účinný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nenáročný akční výplach koukatelný hlavně díky pobíhajícímu Evansovi a solidnímu záporákovi Stathamovi..5.5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Tenhle akční thriller mě hodně vzal a bavil. Nakonec je dobře, že to nerežíroval Michael Bay jak bylo původně plánováno. Statham je zde jako padouch výborný, mladý Chris Evans do toho pořádně šlape a soundtrack Johna Ottmana pořádně šlape včetně coveru od Niny Simone. Za mě ano.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
8
Odsejpá to rychle, na přemejšlení neni moc času a tomuhle filmu to jen prospívá. Akce dost. Všichni odváděj slušnej standart. Lidská Pochodeň mě docela zaujala. Jako příslušníka Fantastický čtyřky ho nemusim, ale tady mě vůbec nevadí. Takže pohodovejch 80 %. P.S.: Kim Basingerové to slušelo i v jedenapadesáti.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Sony Ericsson K-750i
Pas
Pas
6 225 bodů
1
Mobil Velice nudný film, ve kterém Kim Basinger řve a přehrává, Chris Evans pobíhá po městě s Nokií a na střídačku používá dva výrazy: "Shit!" (když se nedaří) a "Oh God!" (když ho něco překvapí či vyděsí). Nevím, zda to má člověk brát vážně nebo ne, protože hlášky typu: Dej mi telefon, nebo ti zastřelím auto! tomu příliš nenasvědčují. Taky se tam až příliš často vše řeší principem náhody a vychvalování telefonu Nokia je nechutné. A ještě ke všemu Statham..
Dubínka
577 bodů
7
Tak tohle se mi překvapivě celkem líbilo. Ikdyž nejsem úplně největší fanda akčních filmů Jasona Stathama, tak tohle díky svému vynikajícímu tempu, mně celou dobu dobře bavilo a nijak sem se nenudil. Sice to samozřejmě není žádné filmové veledílo, ale jednou na pobavení se tenhle film krásně hodí, a i ten stupidní scénář jsem tu nějak v pohodě přežil. Nenáročná a zcela oddechová zábava, která si u mě vysloužila výborných 75%.