2 blbouni v Paříži

47%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2
Ramzy Bedia a Eric Judor jsou hrozně zvláštní dvojka jejichž humor sedne málo komu. Nejvíce ho docení samotní Francouzi,protože si jinak nedovedu vysvětlit jak mohli natočit tolik snímků. 2 blbouni v Paříží je jejich nejkvalitnějším snímkem. Nápad na film byl dobrý,ale tahle dvojka toho dostatečně nevyužila.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
5
V Paříži jednoho dne jen tak z ničeho nic zmizí lidé s výjimkou bezvýznamného policajta a drzého zločince, kterého roky pronásleduje. A tak honba kočky s myší pokračuje na všech frontách. Jen oni dva a nikdo jiný. Sci-fi komedie, kterému asi moc diváků na chuť nepřijde. Humorných gagů je sice více než dost, ale protože velmi často vypadají, jako by se tvůrci nemohli rozhodnout mezi sitcomem a groteskou, moc toho k zasmání skutečně není. Bylo v ději vůbec vysvětleno, proč ti lidé zmizeli? No nic. Když už nic, tak snímek sice neurazí, ale do paměti se nezapíše.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Agenti nula nula tentokráte v Paříži. Stejně zábavné jako oba filmy s těmi blbouny.
kapi128
318 bodů
0.5
Tak to je snad nejhorsi film ktery jsem kdy videl.Nemelo to ani hlavu ani patu.Totalni,nejtotalnejsi blbost.Uz nikdy nic podobneho nechci videt!!!!