Muzikál ze střední

43%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Disney Chanell se tímto filmem podařil husarský kousek. Z filmu určeného jen pro svůj kanál se stal světový hit,který se dočkal dalších dvou pokračování. Objevil navíc nové herecké hvězdy - Efron , Hudgens. Některé muzikálové scény jsou zdařilé a koukatelné. Je z toho ale příliš cítit ta televizní produkce.
Fingon
16 886 bodů
6
Bál jsem se, že mi to bude trhat žíly - a netrhalo (až na ty šílené postsynchrony). Na rozdíl u Mamma Mia! jsem neprotrpěl každou minutu... Gabriella vypadala dobře, ale mně se daleko víc zalíbila ta pianistka...
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
0
Vždyť ten Efron tady ani neuměl hrát! Naštěstí časem se zlepšil... Celkově herecké výkony zde jsou jak z dramatického kroužku.. "Nechci hrát basketbal, já chci zpívat!" Protrpěných 1,5 hodiny.. 0%
Standa.
Standa.
6 180 bodů
1.5
Tenhle film je taková kravina, a když si ještě uvědomíte, jaký měl úspěch, tak je fakt vidět, že naše generace jen zkažená a plná hlupáků. Neuvěřitelně nesnesitelný polobuzík v hlavní roli, který neumí zpívat, natož hrát. Hrůza.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 385 bodů
4
Jednu hvězdičku za celkem hezké holky (bohužel až na hlavní hrdinku) a druhou za černocha, který rád peče. Jinak neuvěřitelně trapné a za některé scény (trenérovo prozření) bych vraždil.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Všechny Muzikály jsou taková Disneyovská jednohubka. Výhoda takových filmů, že vznikly před rokem 2010 to ještě nebyl svět puberťáků tak zkaženej jako dneska :D
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
3
Když jsem byla na střední a tento film přišel na svět, je pravda, že se mi líbil. Písně jsou chytlavé a herci byli neokoukaní. Postupem času, kdy to můžu shlédnout i z jiných úhlů, si nemyslím, že je to jeden z těch lepších filmů. I přesto je jednička z celé série jednoznačně nejlepší.
kubas369
4 086 bodů
4
Proooooooč jsem to udělal, proč jsem se na to koukal, proč jsem se nudil a měl tohle po ruce. No do prd... proč jsem to vůbec dokoukal a proč tomu teda dávám dvě hvězdy? Jedna je za to, že tehle film ve mě vyvolal víc otázek než jakýkoliv jiný za poslední dobu a ta druhá za to že je to tak neuvěřitelně pitomoučké, že to prostě nejde tomu něco nedat.
saboter
saboter
3 564 bodů
3.5
Celkem
  • písničky
  • herci
  • nuda
  • příběh
  • a vše ostatní
nikol125
nikol125
2 781 bodů
6.5
Film utekl docela rychle. Nějaké písničky se mi nelíbily, ale některé byly skvělé.