Nezvratný osud 3

62%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Třetí pokračování na horské dráze má velmi dobrý spád a pokračuje v dobrém trendu této série. Smrt hledá stále stejná řešení k naplnění osudu a nemohu říci, že by se něco výrazně horšilo, jen prostě první díl má tu výhodu, že je to nové. Já se pobavil i v lunaparku. Pěkné.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Velké zklamání. Jednička byla skvělá a dvojka dobrá. Trojka už nemá nápady. Celý film jsem se nudil.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Třetí pokračování veleúspěšné hororové série se opět ujal scenáristický tandem prvního dílu, protože se ukázalo, že Nezvratný osud je zlaté tele. Tentokrát ve filmu neuvidíte žádné známé tváře, ani oblíbeného Tonyho Todda, ale za to se těšte na celou řadu rafinovaně promyšlených útoků, které jsou tím hlavním, proč tenhle film s trojkou za názvem vidět. Glen Morgan a James Wong film dokonce natočili částečně i ve 3D.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Osud nás sice nemine ale s tímto stylem jak byl natočen tento díl, šlo mé nadšení rapidně dolů. Dolů kleslo i hodnocení. Málo inspirace od druhého dílu. Škoda.
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
Prvý diel Nezvratného osudu vás dokázal šokovať svojou brutalitou a miesto klasického strachu vo vás pomaly začal budovať pocit paranoje z totálnej nepravdepodobnosti. Jedinú vec, čo zo mňa táto séria, ale dostala od vydania druhého dielu je maximálne tak obed.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Mě se líbila trojka daleko víc než druhý díl a byla podle mě i o chlup lepší než jednička. Lepší celkové zpracování a zábavnější podání mě celkově víc bavilo. Bonusy na DVD v podobě co by kdyby už byla jen taková třešnička na dortu. Takže film bavil i po skouknutí. 70%
kery-
kery-
3 671 bodů
6
První 2 díly jsem neviděl...A musím uznat že jsem si od filmu moc nesliboval. Ale film dokázal i překvapit a napětí bylo celkem dost. Nic převratného ale na zabití nudy to stačilo :)
Destoroyah
Destoroyah
3 573 bodů
6
Určite to bolo horšie ako filmy pre tým ale bolo to celkom fajn. Aj keď herci, gore a príbeh nieje až tak dobrý tak musím dať o pár bodov menej a to je 6/10
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
6
Pokud položím na stůl dobrý scénář prvního dílu a na to položím pásku dějově drsnější dvojky,tak v trojce můžu tyhle faktory doplnit efektama a napínavostí,která trojka obsahovala a vyjde mi hororová teens série desetiletí.A to není málo.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10