Shrek 2

85%
Shrek 2

Po souboji s dračicí a zlým lordem Farquaadem o ruku princezny Fiony čeká na Shreka ještě těžší úkol: návštěva tchýně a tchána. Fionini rodiče, král Harold a královna Lillian, vládnou Království za sedmero horami. Novomanželé se spolu s Oslíkem vydají na cestu. Obyvatelé Království za sedmero horami se chystají uvítat znovunalezenou princeznu. Ani král a královna se nemohou dočkat příchodu své dcery a jejího prince. Nikdo z nich však netuší, jak nový zeť vlastně vypadá, a hlavně, jak se jejich malá holčička ..... malinko..... změnila. Shrek a Fiona nemají ani tušení, jak moc jejich svatba překazila tatínkovy velkolepé plány na rodinné štěstí. Král teď musí na svou stranu získat vlivnou Vílu Kmotřičku, pohledného Prince Krasoně a proslulého zabijáka zlobrů Kocoura v botách, aby jeho vizi "šťastné budoucnosti" napravili.




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9.5
Prvního Shreka jsem ohodnotil o trochu lépe,ale to jen z důvodu,že byl prostě první. Tohle pokračování však považuji za zdařilejší a mnohem zábavnější. Jakoby si tvůrci v prvním dílu ozkoušeli co si mohou dovolit a zde to rozjeli naplno. Do snímku přidali další vynikající postavy,které hláškují ostošest (Perníček,Pinocchio). Přesto je stále tahounem postava Shreka a hlavně ukecaného oslíka. Perfektně jsem se bavil.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Druhý Shrek sice ztratil punc jedinečnosti a tatam je wau efekt, přesto je to skvělý animák a stejná jízda, jako první díl. Navíc okořeněno spoustou zajímavých pohádkových postaviček. Je to jednoduchý úderný humor navíc zasazený vždy v pravý okamžik.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Oproti tomu, co ještě přijde, je to ještě "pecka". Je to sice zbytečné a humor už není chytrý, ale povětšinou otravný, nicméně přežít se to dá.

Dodatečné informace

Původní název:
Shrek 2 (více)
  • USA Shrek 2
  • USA Shrek 2 - Der tollkühne Held kehrt zurück
  • USA Srek 2
  • USA Шрек 2
Premiéra v ČR:
8. 7. 2004
Země původu:
USA
Rozpočet:
150 mil. USD
Tržby:
928,76 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Shrek 2 je dostupný s českým dabingem

Další z kolekce Shrek 2


Podobné


Powered byJustWatch