Bronson

66%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Dneska už se točí filmy o úplně každém. Není tak divu,že vznikl snímek Bronson,který pojednává o nejznámějším britském vězni. Něco jako u nás Jiří Kajínek,který je však podle Bronsona ukázkový vězeň. Refn tento snímek pojal po svém a snímek tak nabízí velkou škálu scén,které dokáží šokovat,pobavit,ale také vyznít do prázdna. Tom Hardy v hlavní roli září a toho magora ztvárnil zcela dokonale.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Přestylizovaný biografický film o psychopatickém idiotovi... tak co čekat? Tvůrci se navíc snažili, aby výsledek ve všech ohledech vypadal "jinak". Nejspíš pochopím lidi, kteří o něm řeknou, že je geniální, stejně jako ty, kteří řeknou, že je to slátanina. Já osobně si nemůžu vybrat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Ahoj, jsem Charlie Bronson a chci být slavný. Rád mlátím lidi a jen tak mimochodem jsem magor až na půdu. Od příběhu imbecilního kreténa a zároveň údajně nejslavnějšího britského vězně raději moc nečekejte. Ve filmu se toho totiž nic moc krom těch neustálých rvaček neděje. A jestli je nějaký důvod proč tenhle film vidět, tak je to Tom Hardy. Od Jokera tady asi nebyla tak užasně zahraná role šílence a obě moje hvězdy dávám vlastně jen díky němu. 4/10
squirrelpool
squirrelpool
7 012 bodů
7
Jak řekl sám Bronson:"nikdo mě nechápe". Tak v mém případě se trefil. Do dneška jsem se ani nepřiblížil pochopení toho jak ten člověk uvažuje. Proč dělá to co dělá. Jediné co mě napadá, že je to naprostý cvok. Jsem rád, že nám ho tvůrci předvedli právě tak a nesnažili se ho trochu "znormálnit". Celý film jsem si říkal proč to dělá nebo proč neudělal tohle. Je to zajímavý film a Tom Hardy hraje parádně(stejně jako předloha má úctyhodnou muskulaturu). Jenom si myslím, že je škoda, že nenatočili pár zajímavějších událostí z Bronsonova života, např. vězeňskou vzpouru nebo pobodání. No, ale to je jedno, protože je to divný, ale Bronsonovi se to skutečně podařilo. Je slavný.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Takové strohé vyprávění násilnického magora, který pro ránu nejde daleko. Bitky doplňované klasickou hudbou a vtipnými úšklebky hlavního hrdiny mě nepřestávaly udivovat a zároveň i bavit. Tom Hardy a jeho dokonale prožitá postava se skvělým britským akcentem, k tomu nemám opravdu co dodat. Tom Hardy se mi začíná zamlouvat čím dál víc.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
3 hvězdižky za Hardyho. On prostě umí hrát a jeho výkon byl skvělý. Bohužel film byl na mě příšerně zdlouhavej a nudnej. Ale zdá se mi to vůči Bronsnovi nespravedlný. Jak sám řiká. Nikdy nikoho nezabil a už ve vězení trčí 34 let. Ale na druhou stranu je to psychopat, kterej by na veřejnosti udělal akorád nějakou hovadinu. Byl to zajmavej film ale na víc jak na *** to neni.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
7
Keď si už myslíte, že ste videli všetky psychopatsvá sveta, tak príde Bronson a vystrčí na vás svoje päste a svoju holú riť. Jeho kolieska v hlave naozaj pracujú opačným smerom, ale omnoho zaujímavejší je spôsob, akým túto skutočnosť natočili. Na tak bláznivé, vtipné a zároveň depresívne umelecké dielo človek len tak ľahko nezabudne. Obrovskú zásluhu má na tom hlavne Hardy, ktorý ukázal farbistvosť svojho talentu a všetky šterbinky svojho tela.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
8.5
Musím říct že tento film opravdu není pro každého. Poprvé když sem ho viděl byl sem na rozpacích, po druhé sem si ho zamiloval. Velmi silný příběh o nejslavnějším britském vezmi, svérázné natočený,chvílemi šokující,směšné i tragické. Tom Hardy v tomto filmu exceluje, jak už hereckým projevem tak i svým zevnejskem..kamera i hudba výborná, všem doporucuji
farb
farb
2 064 bodů
8
Tom Hardy je ďábel! A filmy NWR májí neuvěřitelnou sílu.
Lucyen
Lucyen
919 bodů
7
Herecký koncert Toma Hardyho, na kterém stojí a padá celý film. Postava Bronsona je zajímavá a fyzička, kterou získal Bronson pouze díky cvičení s vlastní vahou je jediněčná (několik silových rekordů). Tom Hardy se na roli připravil dobře nejen fyzicky, ale nastudoval i Bronsonovi manýry.