Kung Fu Panda

81%
Kung Fu Panda
Kung Fu Panda je americký animovaný film, který se zrodil v líhni studia DreamWorks a přichází s ním i nový hrdina, který dokáže skvěle konkurovat jeho dosavadnímu tahounovi Shrekovi. Zatímco zelený zlobr se konečně usadil, na scénu nastupuje mladý, neklidný, roztomilý a totálně nešikovný pandí chlapík jménem Po. Ten musí v akcí a vtipem nabitém příběhu ujít neuvěřitelnou cestu, během níž se z uťápnutého prodavače nudlových polévek stane legendární Dračí bojovník. Ačkoliv se příběh odehrává ve středověké Číně, jeho kulisami by mohla být jakákoliv éra a oblast. Jeho hlavní náplní je totiž poselství, že i tomu největšímu zoufalci se může splnit jeho sen, když se ke snění přidá i trocha štěstí a především píle.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Kung Fu Panda není nejlepším animákem,který můžete vidět. Animace není kdoví jak výborná v porovnání s konkurencí,příběhově neoriginální a postavy až na pandu a mistra nezajímavé. Jenže naopak Panda dokáže tak výborně bavit,je správně nemotorný a hlavně závislý na jídle (stejně jako já). Bojové scény jsou výborné a to hlavně díky originální a zábavné choreografii. Pro fandy animovaných filmů a kung-fu je tento film skvělou volbou.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
7
Zábavný animák. Kung-fu v podání zvířat je zajímavé a obsadit do role kung-fu mistra zrovna pandu je také originální. Scénář je potom klasicky nenáročný, aby zabavil celou rodinu, nezanechal hořkou pachuť a měl veselý konec. Pěkné, ale na TOP animáky tu u mě nemá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Je velká škoda, že z finančních důvodů je animáky nutno dělat dětem přístupné, protože Kung fu panda ukazuje, že skýtají možnosti, jako hraný film mít nikdy nebude. Ty souboje jsou vážně úchvatné. Takhle skvělá akce se opravdu nevidí každý den. Navíc humor je (překvapivě) povětšinou účinný. Pár dějových chybek, jako že ještě před zběsilou evakuací stihne mistr Poa vycvičit, což muselo nějaký čas zabrat,se dá snadno odpustit, protože žánr a záměr podobné mouchy připouští. Zůstává opravdu skvělý vizuál a příjemná atmosféra. Skoro pět hvězd.


Dodatečné informace

Původní název:
Kung Fu Panda (více)
  • USA Kung Fu Panda
  • USA Gongfu xiongmao
  • USA O Panda do Kung Fu
Premiéra v ČR:
29. 2. 2024
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
130 mil. USD
Tržby:
631,7 mil. USD (celosvětově)

Další z kolekce Kung Fu Panda


Podobné


Powered byJustWatch