Kung Fu Panda

81%

Komentáře a recenze 44

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Kung Fu Panda není nejlepším animákem,který můžete vidět. Animace není kdoví jak výborná v porovnání s konkurencí,příběhově neoriginální a postavy až na pandu a mistra nezajímavé. Jenže naopak Panda dokáže tak výborně bavit,je správně nemotorný a hlavně závislý na jídle (stejně jako já). Bojové scény jsou výborné a to hlavně díky originální a zábavné choreografii. Pro fandy animovaných filmů a kung-fu je tento film skvělou volbou.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Zábavný animák. Kung-fu v podání zvířat je zajímavé a obsadit do role kung-fu mistra zrovna pandu je také originální. Scénář je potom klasicky nenáročný, aby zabavil celou rodinu, nezanechal hořkou pachuť a měl veselý konec. Pěkné, ale na TOP animáky tu u mě nemá.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Je velká škoda, že z finančních důvodů je animáky nutno dělat dětem přístupné, protože Kung fu panda ukazuje, že skýtají možnosti, jako hraný film mít nikdy nebude. Ty souboje jsou vážně úchvatné. Takhle skvělá akce se opravdu nevidí každý den. Navíc humor je (překvapivě) povětšinou účinný. Pár dějových chybek, jako že ještě před zběsilou evakuací stihne mistr Poa vycvičit, což muselo nějaký čas zabrat,se dá snadno odpustit, protože žánr a záměr podobné mouchy připouští. Zůstává opravdu skvělý vizuál a příjemná atmosféra. Skoro pět hvězd.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Vtipné, akční, povedené a hlavně super animák.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Perfektní film, který stále dokáže okouzlit široké publikum.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
8
Vynikající komedie pro všechny věkové kategorie s tlustou pandou, která uvěřila v sebe sama, naučila se kung-fu a porazila zlého tygra, překvapuje dobrými vtipy, nápaditými odkazy pro fandy kung-fu filmů a chlubí se skvělou animací - úvodní scéna ve 2D dokonale vyráží dech. 79%
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.
saboter
saboter
3 564 bodů
9
Povedené podání Kung fu historie a atmosfery musim pochválit zvuky které se povedly naprosto ůžasně a také atmosféru či dabing nebo efekty naprosto efceluje i humor v podání Jacka Blacka který zábavu prostě umí otom žádná a vám nezbývá pokud se chcete s dětma pořádně pobavit film shlédnout.
Hroty Algernona
Hroty Algernona
3 321 bodů
10
Skvělý animovaný film, který dává krásnou poctu tomu nejlepšímu z Kung Fu filmů, ale přitom přináší nadsázku a hravost. Tento mix funguje nečekaně skvěle a nestojí jen na hlavní postavě, všechny vedlejší postavy jsou podstatné a to od táty, přes pětku až po Oogwaye! Ale to co tento film pozvedává je samotný mistr Shifu, jeho vztah s hlavním hrdinou i záporákem. Tai-Lung je navíc jeden z nejlepších animovaných záporáků, který krásně dopomáhá k finálnímu vyznění krásného hlavního poselství tohoto kousku. Animovaná klasika, ke které se vždy rád vrátím.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
9
Kung fu film s roztomilou tlustou pandou, možná že to zní jako blbost, ale ono to skutečně funguje a navíc je to vážně sranda. Ani minutu jsem se nenudila a film mohu doporučit, na rozdíl od jiných animovaných filmů i lidem starším pěti let.