2012: Soudný den

19%
2012: Soudný den
2012: Soudný den

21. 12. 2012 – pro staré Maye konec světa. Pro čtyři vědce z NASA je to den, kdy dojde k posunu zemských pólů. Ti se musí vydat do starého mayského chrámu, aby rozluštili záhadu a zachránili lidstvo před katastrofou.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
1
Nudnější Mockbuster aby divák pohledal. Očekávané alespoň sebemenší drama o příchodu konce světa se tady prostě nekoná. Po celou stopáž se tu jen tlachá a tlachá a tlachá. O čem? Kupodivu o Bohu. Jestli tohle mělo být filozofování, tak už nevím co potom je hysterické nekonečné žvanění s přetvářky o vážnosti a podstatě problému. Katastrofa skutečně nakonec přijde a k tomu stačí jen několik vteřin na konci filmu. Do té doby si divák čekající na tuto událost může v klidu hodinku a půl zdřímnout. Zaručuji, že vůbec o nic nepřijde.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
1.5
Jeden z mnoha filmů natočených na téma předpokládaného soudného dne, který měl dle Mayů nastat na konci roku 2012. Tenhle je jeden z těch hodně podprůměrných. Jakože se Země zarovná s černou dírou uprostřed naší galaxie a tím se zastaví její rotace, oceány se vylijí z břehů, ale nejdůležitější ze všeho je si hodně pokecat o víře a jednu těhuli dopravit do jednoho chrámu k porodu. Proč vlastně tam zrovna tahle konkrétní žena měla porodit, jsem už zapomněla, ale asi to pomohlo, jinak si neumím vysvětlit, že tady ještě pořád jsme:-)
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
0.5
Rozhodl jsem se, že udělám sérii těch nejhorších filmů vůbec a mám pocit, že to nebyl dobrý nápad. Upřímně tyhle filmy stojí za absolutní kulový a nemá cenu je brát jako filmy, spíš možná jako video na vypuzení mozku z hlavy. Pozorovat růst trávy v reálném čase je inteligentnější možnost strávení života, než koukat na tohle. Tento komentář použiji u všech těchto filmů, protože se nenajde jediný, na který by to nesedělo.

Dodatečné informace

Původní název:
2012 Doomsday (více)
  • USA 2012: Soudný den
  • USA 2012 Doomsday
  • USA 2012: I imera tis krisis
  • USA 2012: Koniec swiata
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,25 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění