Opoparchant

40%
Opoparchant
Plakát traileru
Pozoruhodná poloanimovaná a velmi černá komedie. Stu Miley to s obživou jako kreslíř na volné noze nikdy neměl lehké, teď se na něj ale konečně usmálo štěstí. A může za to především jeho bývalá terapeutka a nyní velká láska Julie. Tak dlouho ho podporovala, až se Stu vrhnul na tvorbu Opoparchanta nejprovokativnějšího komiksu všech dob. Dopravní nehoda však přesune Stua do Země snů fantaskní říše všech nočních můr. Stua si zde velice váží, jeho noční běsy jsou prý jedny z nejoblíbenějších. Stu se ale pochopitelně v tomto k zešílení vedoucím prostoru nechce zdržet ani o minutu déle, než je nutné. Průšvih je, že cesta ven vede pouze přes propustku, kterou by musel ukrást samotné Smrti.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2.5
Snímek,který se ocitl v kinech jen díky áčkovým hercům u kterých vůbec nechápu,že na film kývl. Přece jen Brendan Fraser, Bridget Fonda, John Torturro a Whoopi Goldberg jsou dost zvučná jména na to,aby si mohli vybírat mezi filmy. Tento snímek je příliš uřvaný a otravný. Rozbolela mne z něj hlava během prvních 5 minut a jen tak tak jsem se dokázal dodívat do konce.
Duffman97
Duffman97
1 611 bodů
6
Za mě docela příjemná komedie na víkendové odpoledne.Některé fórky byli dětinské (samotný Opičák ), některé zase celkem fungovaly (Zombie).Brendan byl jako vždy fajn.Škoda........svěřit ten materiál takovému Timu Burtonovy mohla z toho být pecka.

Dodatečné informace

Původní název:
Monkeybone (více)
  • USA Opoparchant
  • USA Monkeybone
  • USA Monkeybone - No Limite da Imaginação
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění