San daikaijû: Chikyû saidai no kessen

68%
San daikaijû: Chikyû saidai no kessen
Na Japonsko zaútočí King Ghidorah, trojhlavé létající monstrum vylíhnuté z meteoritu. Ve stejnou chvíli spolu bojují Godzilla a Rodan, obří ptakoještěr. Je na gigantické můře Mothře, aby oba nepřátele přesvědčila, že je lepší spojit síly proti mnohem strašnějšímu monstru Ghidorahovi.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Překombinované a přitom zdlouhavé - zajímavá kombinace. Řeší se tu tolik věcí, že pomalu nikdo nemá čas věnovat se nějakému Godzillovi, což je poněkud legrační, když se to tak vezme. A když už jsou tu najednou čtyři monstra (z nichž jen Godzilla a Mothra vypadají trochu k světu) a řeší se, které s jakým kamarádí, čekal bych zajímavější finále. Jo a jen tak mimochodem: nikdy by nemělo dojít ke scéně, ve které si ta monstra spolu povídají... prostě ne.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
7
5 / GHIDORAH, THE THREE-HEADED MONSTER (1964) SHOWA ERA 1954-1975. Film je o Godzille ktorá sa objavy až v polovici filmu, dobrý začiatok. Začiatok nudný a už som sa nevedel dočkať kedy na scénu dorazia monštrá no ale čakanie sa oplatilo. Na rok 1964 je tu akcia výborná aj keď fyzika tu nehrá veľkú rolu. Dizajn monštier je taký aký je a musím brať na dotaz že sa jedná o starý film ale aj tak to mohlo byť lepšie. Trápne vtipy s Godzillou ma veľmi nepobavili ale pozerať sa na chechtajúce sa a skákacie monštrá bola celkom zábava. Nezvyk chváliť aj hercov ktorý zaberajú polovinu filmu. Zaujímavý rozhovor medzi Mothrou, Godzillou a Rodanom sa mi zdal príliš trápny ale film sa mi cez nudný začiatok aj tak veľmi páčil. Jedna z lepších častí Kaiju Universu. HODNOTENIE: 7/10

Dodatečné informace

Původní název:
San daikaijû: Chikyû saidai no kessen (více)
  • Japonsko San daikaijû: Chikyû saidai no kessen
  • Japonsko Ghidorah, the Three-Headed Monster
  • Japonsko Ghidrah, the Three-Headed Monster
  • Japonsko Godzilla contra Ghidorah, el dragón de tres cabezas
  • Japonsko Godzilla vs. Ghidorah the Three Headed Monster
  • Japonsko Gojira Mosura Kingu Gidora: Chikyu saidai no kessen
  • Japonsko Monster of Monsters: Ghidorah
  • Japonsko Three Giant Monsters: The Greatest Battle on Earth
Země původu:
Japonsko
Tržby:
3,24 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce San daikaijû: Chikyû saidai no kessen