Dragonlance: Draci podzimního soumraku

51%
Dragonlance: Draci podzimního soumraku
Dragonlance: Draci podzimního soumraku

Po 300 letech míru upadl svět Krynnu do temnoty, když zlá bohyně Takhisis a její armáda draků hrozí ovládnout zemi. Může malá skupina hrdinů, včetně čaroděje Raistlina, kněžky Zlatoluny (Lucy Lawless) a elfského bojovníka Tanise (Michael Rosenbaum), zachránit svět dřív než bude vše ztraceno? Natočeno dle The New York Times bestselleru Draci podzimního soumraku, výpravné fantasy o moci, magii a monstrech.




Fingon
16 886 bodů
8
70% Animace se mi nelíbila a kombinování ručního kreslení s počítačovou grafiku je mi hodně proti srsti, ale na Dragonlance jsem vyrůstal a pravděpodobně mě ovlivnilo více než Pán prstenů.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
10
Fantasy knihy ze světa Dragonlance se ke mně nikdy nedostali, a teď toho hodně lituju a musím to co nejdřív napravit, protože mě mile tenhle animovaný snímek překvapil. Sice animace není tolik dobrá a ta digitální animace draků je hodně trapná, ale to se dá přehlédnout díky hodně silnému fantasy příběhu a plno klasických postav, které do fantasy světa patří jako třeba paladini, elfové, trpaslíci, mnoho kouzel, a hlavně ti draci a podobná pekelná stvoření. Mám pocit, že fantasy sluší více tento druh animace, než filmová zpravováním protože fantasy je téma neomezených možností a pokud na filmové zpracování chybí peníze tak to dopadá špatně jako v případě dračí doupě a i ten Eragon nedopadl nejlíp a Letopisy Narnie o těch se raději nebudu bavit. Tento snímek je až na tu horší animaci výbornej a doufám, že brzo bude nějaké pokračování.

Dodatečné informace

Původní název:
A Dungeons & Dragons Adventure Tale (více)
  • USA Dragonlance: Draci podzimního soumraku
  • USA A Dungeons & Dragons Adventure Tale
  • USA Dragonlance
  • USA Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight
  • USA Dragonlance: Oi drakoi tou Skotous
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění