Hostel II

44%

Komentáře a recenze 20

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Stejně jako jednička si i dvojka zakládá na odpornosti a brutalitě a já se musím přiznat,že takovým filmům zrovna dvakrát neholduji. Příběh vlastně ani neexistuje a vše jen směřuje k tomu než se začne mučit. Na natočení takového filmu potřebuje člověk opravdu "talent".
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Slabé, děs zde už není takový jako v předešlém dílu. Film polevil o dost z běsnění lidských bestií. Ale i přesto je brutání a nechutný.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Mno byla to pi.ovina, ale určitě lepší než jednička, i když nemůžu říct včem. Konec překvapí.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
4
O mnoho horšie ako jednotka. Gore horší, herci horší, príbeh horší, a strašne nudné. Narozdiel od prvého filmu je toto až príliš... gore tu nehrá hlavnú rolu a je mi aj ľúto že skazili gorefest a premenili ho na sračku. Neznášam v hororoch nahotu (Je to môj názor) a iné nahotinky, pretože to len ničí tú hororovú atmosféru, takže to môžeme zaradiť do oddelenia pre NEHORORY. Nepáčil sa mi druhý film Hostelu a myslím že môj názor na film bol jasný. Aspoň dúfam že Hostel III bude aspoň o trocha lepší ako táto kopa sračiek. 4/10
PeterFRiusJilek
PeterFRiusJilek
2 462 bodů
2
Milan Kňažko dvojke radikálne - až o jednu hviezdičku - zvýšil rejting. :-)
Smazaný uživatel
0 bodů
4
Líbí se mi to o trošku víc než jednička, ale je to pořád hrozný. Přibylo více akce, to je super, ale je tam taky dost nudných momentů. Nejvíc mě zklamal konec filmu, ale i přesto dávám dvě hvězdičky, protože je tam oproti jedničce určitý zlepšení.